smartboy Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Idzie gdzieś w opcjach usunąć jednym 'ruchem' wszystkie komentarze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Z całego profilu? Usuń konto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 @UP :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Z całego profilu? Usuń konto :D Tzn idzie dezaktywować i znika wszystko a po zalogowaniu wszystko jest na nowo,a ja nie chce usuwać danych i wszystkiego co ważne tylko moje komentarze.Stwierdziłem,że moje gówniane życie i to co pisze jest wytworem mojej choroby psychicznej(schizofrenii paranoidlanej) i nie zawsze jest to normalne.Nie ma tam treści obraźliwych tylko różne rzeczy,których nie pamiętam jak pisałem.Więc chce zacząć od nowa i odciąć się od tamtego.Na razie ręcznie usuwałem ale może ktoś doradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dobry powód :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dobry powód :P Powód jak powód,dziwnie się czuje.Ta moja gra będzie troche powiązana z moją chorobą.Tzn te różne retrospekcje i odczucia dziwne będa się tak objawiały jak w mojej głowie.Tyle ile zapamiętałem z życia a co do FB to ręcznie usune.Czasem coś mi się wydaje normalne a nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi