Czarny Ass Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Chciałem już napisać coś w stylu "co myślicie na temat masnów, iluminatów, nwo?", "jakie teorie spiskowe są według was prawdziwe itp", ale wyszedłbym na kretyna, bo to są fakty i to jest oczywiste. Pytanie tylko od kiedy żyjemy w Trumanie, kiedy to się zaczęło? Kto tym steruje? Kto na tym zyska? I dlaczego akurat państwa takie jak Polska mają na tym tracić? (pytanie retoryczne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Proponuję wyjść na dwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ok, dobry pomysł, 0:40 to idealna pora na spacer, czy pobieganie sobie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jaka różnica, o której sobie zrobisz przebieżkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Już sam fakt, że zamiast pójść o normalnej porze spać i wstać wcześniej, jak człowiek, jestem na nogach do godziny 1:00 czy 2:00. Chyba lepiej się wyspać i zrobić to nad ranem, czyż nie? :) Koniec offtopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 forced trolling strasznie słaby, optuję za czasowym banem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Co nazywasz trollingiem, moją wypowiedź powyżej czy cały temat? Szczerze Cię nie rozumiem teraz... Tak swoją drogą, jakby każdego trolla i za każdy trolling banowano, już dawno miałbyś permbana. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Mam w nich wbite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Spacer to dobry pomysł. Chyba pójdę na miasto, bo nie ma do kogo się przytulić. A nie, nie pójdę bo jest objazd autobusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 to są fakty i to jest oczywiste. Musiałem wyguglować, co to jest NWO, bo pierwszy raz o tym słyszę. To trochę, wydaje mi się, podważa te oczywistości i fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tak, a ja jestem ich polskim przedstawicielem, jak już ktoś na SB kiedyś zdążył wywnioskować z mego avatara <3 idź na dwór, bo Ci chip nakaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wyszedłem, ale nie zrozumiałem fabuły. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi