I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jakiego programu użyć aby hostować pliki, w ten sposób jak ktoś się łączy do mnie to wyświetlałaby mu się to co mam w folderze D:\Nowy_Folder\index.php ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 seriously Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Kiedyś używałem CesarFTP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Polecam Notepad++ z wtyczką NppFTP, jest bardzo lekki i prosty w obsłudze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ja tam jestem za total comanderem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Chodziło mi o moje własne ip. Total Commanderem można? e: Czyli mają ludzie się łączyć do mojego komputera. Sprawdzałem w TC nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wiemy o co Ci chodziło. Wystarczy tylko mieć zewnętrzne IP/hamachi/bądź no-ip + któryś z wymienionych wyżej programów ftp - i już możesz mieć serwer, a ludzie (klient) mogą łączyć się z tobą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No tak, ale gdzie jest opcja w której się wybiera folder z którego się będzie odczytywało dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 W którym programie? W Total Commanderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tak na przykład Total Commander, to jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Google Możesz też użyć programów TYLKO do ftp (w Total Commanderze masz wiele funkcji), wtedy może ogarniesz... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Google Możesz też użyć programów TYLKO do ftp (w Total Commanderze masz wiele funkcji), wtedy może ogarniesz... :D Ty chyba nadal nie ogarniasz. Nie ma takiej opcji! Dlatego zadałem pytanie. Total Commander jest tylko do zarządzania plikami. Mi opcja share folder coś nie działa i nigdy mi nie wyjeżdżaj z lmgtfy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ty nie ogarniasz, była taka funkcja, a jak masz problem to pobierz CesarFTP albo NppFTP. Nie umiesz używać Google, to muszę wyjeżdżać z lmgtfy. Łap linka, tu znajdziesz wszystko o zakładaniu serwerów FTP: http://bit.ly/tVtqXq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi