Mateusz Nejman Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tytuł: Become a God Gatunek: Sandbox Opis: W tej grze wcielamy się w Boga. Kształtujemy teren, zmieniamy temperaturę. Jak znudzi nam się patrzenie na pikselowych ludzików to ich zalewamy lawą. Jak to się zaczęło: Zaczęło się od tego, że zacząłem grać w grę The Sandbox autorstwa Pixowl. Ale im dłużej w nią grałem, tym bardziej brakowało miejsca na rozbudowę. Tak więc postanowiłem, że zrobię coś podobnego, ale z większą przestrzenią do budowy. Oczywiście gra będzie na Andka. :D Autorzy: Programowanie: Mateusz Nejman(Ja) Fabuła: Mateusz Nejman(Ja), Pixowl Grafika: Mateusz Nejman(Ja) Muzyka: Na razie nikt Screeny: Tła w grze są chwilowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ale perfidna zzynka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja tak mam. Jakaś gra mnie wciągnie, to chce zrobić podobną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ale nie zrobisz lepszego "the Sandbox" niż "the Sandbox". lepiej zrób coś oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Bardzo dobrze robi. Robienie takich projektów bardzo rozwija, ale co prawda nie powinien się tym chwalić. :P Warto jest usiąść i spróbować odtworzyć jakiś element gry, ale nie ma sensu próbować tego kończyć na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi