Trupsoft Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pixelowa Krytyka Pixelowa Krytyka to mały YouTube'owy© projekt, który prowadzę od dłuższego czasu. Są to proste humorystyczno-sarkastyczne animacje opisujące, czy też wyśmiewające społecześtwo, gry komputerowe i życie. Wszystko oczywiście wykonane w słodkim 8-bitowym stylu. Animacje są krótkie, trwają przeważnie 3 minuty - jeżeli jesteście gotowi oddać te kilka minut z życia to zapraszam na mój kanał, zapewniam że nie będzie to czas stracony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 CEBEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 CEBEA to xD Also, zasubowałem już dawno i oglądam każdy odcinek. Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Dobre masz suba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokon Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bezdyskusyjnie warte polecenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No ale konto tylko po to aby wazeliną posmarować? To już trochę żałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi