MaxGaming Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Czy da się jakoś w GMS ustawić w foncie zamiast pogrubiony to ciemny(arial)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Dodajesz fonta do zasobów i ustawiasz go wpisując komendę draw_set_font() Nie wiem czy o to chodzi. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie kminię o co coman :P Chodzi o to, że arial masz w wersji pochyły, pogrubiony ... ciemny i chodzi o to, że gms obsługuje pogrubiony, ale nie ma nigdzie opcji ciemna :/ @e: mam, wystarczy wybrać zamiast arial - arial black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jaki ciemny? Arial masz w wersji Normalnej, Wąskiej, Grubej, Pochyłej. Nie ma ciemnej. Jak chcesz inny kolor to masz draw_set_color(); Edit: Arial Black to nazwa kroju, a nie oznaczenie, że czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja mam w styl czcionki jeszcze opcje ciemna i ciemna pochyła :o Ale jedynie przy niektórych czcionkach jak arial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi