Markos Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Mam Object o_ludzik i ten object trzyma łuk! jest mniejwiecej na srodku :) czyli dobrze ale chce zeby do objectu o_ludzik dolaczyl sie drugi object o_glowa ale jak podczepie go takim kodem: x=o_ludzik.x; y=o_ludzik.y; To glowa jest w miejscu Łuku :/ jak podac zeby przesunela sie o pare pixelow w gore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Był już taki temat, ale dotyczył trzymania broni po bokach. Wystarczy tą samą funkcję zastosować co tam. Bodajże było wykorzystane lenght_dir. Poszukaj, a potem przerób na to co ty potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Wpisuje i nie moge znalezc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Ha JEST :D mam poprostu zamiast: x=o_ludzik.x; y=o_ludzik.y; napisalem x=o_ludzik.x - -20; y=o_ludzik.y - -5; I moge teraz zrobic aby 2 podazaly rowno z 3 obiektem (byly do niego przyczepione) I zeby byly w innych miejscach :D pisze to dla kogos kto bedzie czegos takiego potrzebowal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Lepiej edytuj posty i nie pisz kilku pod rzad :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Lol wydawalo mi sie ze dytuje sorry ;/ Na innych forach z ktorych korzystam dodanie nowego posta jeden za drugim = edit ;p zapomnialem ze tu tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Tak? Ja nie znam takiego silnika. Moglbys podac nazwe albo adres forum? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Są takie silniki, Blackmaul. Nie musisz się ze wszystkich nabijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dawidsu przeciez tym razem sie z nikogo nie nabijam :mellow: Przeczytaj jeszcze raz mojego posta: Tak? Ja nie znam takiego silnika. Moglbys podac nazwe albo adres forum? :] Tu nie ma ironi, wysmiewania sie ani nic z tych rzeczy. Jest jedynie proste pytanie: Czy on moglby mi podac adres forum albo nazwe takiego silnika? Wystarczy prosta odpowiedz w stylu np: phpBB by Przemo. (Nie wiem, nie znam tego silnika wiec tak tylko pisze) i nie trzeba sie doszukiwac ukrytych podtekstow w moim pytaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dawidsu przeciez tym razem sie z nikogo nie nabijam :mellow: Przeczytaj jeszcze raz mojego posta: Tu nie ma ironi, wysmiewania sie ani nic z tych rzeczy. Jest jedynie proste pytanie: Czy on moglby mi podac adres forum albo nazwe takiego silnika? Wystarczy prosta odpowiedz w stylu np: phpBB by Przemo. (Nie wiem, nie znam tego silnika wiec tak tylko pisze) i nie trzeba sie doszukiwac ukrytych podtekstow w moim pytaniu :) Invision Power Board. www.gmc.go.pl System sam skleca dwa posty w jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi