matisowa Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Gdy już zrobiłem zaokrąglenia na mojej stronie, FF, jak zawsze musiał coś spiep****, za przeproszeniem. Oto link do podstrony z linkami społecznymi: LINK Popatrzcie na jej źródło i zerknijcie jeszcze na arkusz styli: LINK Na FireFoxie, tabelka z Twitterem nie ma zaokrągleń. Proszę o pomoc! E: Linki naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ? Nie działają linki, nie wiadomo o co chodzi, ale tak w ciemno piszę, że jeśli chodzi o zaokrąglenia w css, to zawsze mi pomaga taki blok: -moz-border-radius:17px; /* FF */ -webkit-border-radius:17px; /* przeglądarki z webkitem (Safari, Chrome itp.) */ -khtml-border-radius:17px; /* przeglądarki typu K-meleon (typowo Linuxowe) */ border-radius:17px; /* pozostałe przeglądarki */ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wszystko jest prawidłowo, zgodnie ze standardem jedno ID może być użyte jeden raz. Jak chcesz wszędzie ten sam styl, to użyj klasy a nie ID. Firefox od dawna obsługuje border-radius a -moz-border-radius już nie (bodaj od Firefoxa 5). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 wszystkie wypadki id zmieniłem na class ale tabelka twittera nadal nie działa, teraz już nawet w Google Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 może coś w kodzie zrobiłem źle. Niewiem, spróbuję jeszcze raz napisać tą jedną tabelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Okej. Już chyba wszystko w porządku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Mi działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jeśli jeszcze ktoś zajrzy na ten post to mam pytanko: Jaki skrypt trzeba zastosować, aby zadzialalo to na IE? bo takie zwykle border-radius nie dziala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dla IE trzeba przynieść dłuto - Nie działa wcale. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Zależy która wersja IE - w nowych działa, w starych nie, bo wtedy jeszcze takowy CSS nie był w specyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 no własńie sprawdzałem na jednym najstarszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi