I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Chciałbym aby w mojej aplikacji były tylko wybrane opcje Takie jak zrobiłem sobie na dysku w rejestrze a mianowicie. [Shell/00/Command] Default( "D:\Programy\TrayIt! 4.6\TrayIt!.exe" ) [Shell/MountJK3/Command] Default( "D:\Programy\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe -mount scsi, 0, "D:\Obrazy płyt\jacd.iso"" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Chodzi ci o komendę show_menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Chcę mieć po prostu coś na QL jak to, tylko że bez tego spamu niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Sprecyzuj, chodzi ci o takie menu pod prawym przyciskiem w Gm'ie czy własna opcja w tym systemowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Albo to, albo to. Bardziej to z systemowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 http://forum.4programmers.net/Hardware_Sof...u_kontekstowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ja właśnie chcę aby nie było innych opcji. EDIT: Niby jest ale ta strona nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wystarczy post Adamo EDIT: Jeszcze to http://strefamoto.strefa.pl/rejestr3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Czy da się ustawić to ostatnie tylko dla QL? A mianowicie Usuń zbędne pozycję z Menu kontekstowego [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\*\shellex\ContextMenuHandlers] usuń wybrane pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Co to QL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Quick Launch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi