bagnz0r_2 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witajcie, tehehe. Dawno mnie tu nie było. :) Dzisiaj chciałbym zaprezentować Wam coś co zrobiłem "dla jaj" w ramach nostalgicznych uczuć sprzed 3 lat tu na GMC. Jak ten czas mija... :) Cóż, demo jak demo - efekty i muzyka. Wspierane są wszystkie platformy, które istnieją w GM:S Master Collection... Tylko trzeba buildnąć na każdą. :) Dzisiaj w Wasze ręce oddaję download dla: - Windows (7.5 MB) - Android (11 MB) Jutro pojawi się build na OS X. Nie mam Maca w domu. :P Screeny? Nie dam. Bo cholender tylko psują wrażenie. Wideo się upa jeszcze, no ale cóż: http://youtu.be/4jgGzxI29mA Muzyka by REDALiCE: https://soundcloud.com/redalice/overdrive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No siema bagno XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No siema bagno XD No cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja też lubię additive blending :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r_2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ja też lubię additive blending :) *high-five* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czekałem tyle czasu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Chińska muzyka, jedwabista fryzura i świecące kulki. Tak, na to czekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi