Matrix_ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Tytuł: Train Runs Gatunek: Zręcznościowa Opis: W grze wcielamy się uciekiniera, który biegnie wzdłuż torów. Musimy tak sterować bohaterem (myszką), aby zdobyć jak najwięcej punktów... Jeśli uderzy w pociąg, zostaje złapany. Wynik się zapisuje, a następni uciekinierzy muszą pobić jego rekord... Download: Drop Box Rozmiar pliku: 17,87 MB Dziś Super Aktualizacja Aktualizacje: 22:36 15-06-2013 ~~ Zmienione: Poprawiłem dźwięk zbieranych monet(wcześniej się nie odtwarzał), Bohater się już nie teleportuje się przy zmianie sterowania, Zwiękrzona ilość pociągów, zmieniono grafikę pociągu + losowy kolor pociągu(jeszcze do poprawy), Inne bugi i takie tam.... Autorzy: Programowanie: jasiek_209 Grafika: jasiek_209 + kacpich + Wujek Google Muzyka: Machinima Sound Screeny: Edytowane 16 Czerwca 2013 przez jasiek_209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ten klimat pierwszych gier na screenie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 1. dlaczego między torami fruwają worki z pieniędzmi? 2. wystarczy stanąć między 2 torami i zbierać pieniądze stojąc w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 1. Nie fruwają, tylko ty biegnąc przysuwają się do Ciebie... 2. Coś muszę zrobić, żeby trzeba było przejść na inny tor iść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ad 2. Nie lepiej dać, żeby były wszędzie tory? W ten sposób nie da się w miejsu stać, a worki na każdej lini mogłyby się pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ad 2. Nie lepiej dać, żeby były wszędzie tory? W ten sposób nie da się w miejsu stać, a worki na każdej lini mogłyby się pojawiać. Dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dziś wyszła aktualizacja :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 2. Coś muszę zrobić, żeby trzeba było przejść na inny tor iść... semafory, znaki kolejowe, słupy, pełno tego badziewia zawsze jest na torowiskach: http://www.eu07.pl/~pawelo/g17/torowisko1.jpg no i może tak rozjazdy zrobic i pociagi zmieniajace tor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Widać że pierwsza gra. Szczerze, mało w niej oryginalności, ale w sumie, gdybyś co nieco urozmaicił to, np. dał jakieś interesujące otoczenie czy coś, to może i gra byłaby lepsza. Nie będę oceniał tego, ponieważ sam pamiętam ten swój pierwszy raz i wiem że nie powinno się zniechęcać :) Popracuj trochę nad tym jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jest to pierwsza gra wrzucona na GMC, jestem tutaj użytkownikiem od 2010r... Robiłem gry w "samotności" sam coś tam sobie robiłem.... Pewnego dnia wpadłem na taki pomysł na grę i wrzucić ja na GMC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedro Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jest to pierwsza gra wrzucona na GMC, jestem tutaj użytkownikiem od 2010r... Robiłem gry w "samotności" sam coś tam sobie robiłem.... Pewnego dnia wpadłem na taki pomysł na grę i wrzucić ja na GMC :) jak na pierwszą wrzuconą grę to mega poziom, a ci co piszą 'widać, że to pierwsza gra' są chyba nie poważni... :( bo naprawdę gra jest dobrze zrobiona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 jak na pierwszą wrzuconą grę to mega poziom, a ci co piszą 'widać, że to pierwsza gra' są chyba nie poważni... :( bo naprawdę gra jest dobrze zrobiona... Dzięki... Jest sens dokańczać tą grę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 jesli będziesz dodawac nowe elementy. tworzyc nowe rozwiązania dla starych pomysłów i ogolnie posuwać sie naprzód jesli chodzi o umiejętność posługiwania sie gamemakerem, to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 jesli będziesz dodawac nowe elementy. tworzyc nowe rozwiązania dla starych pomysłów i ogolnie posuwać sie naprzód jesli chodzi o umiejętność posługiwania sie gamemakerem, to tak. Właśnie tak myślę... Musze tylko zmienić grafikę pociągów, bo jest słaba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 () Bardzo fajna gierka, niestety znalazłem poważny błąd, mianowicie zerknij na film YouTube, wszystko zaczyna się od tej ilości punktów i mnożnika... tylko gdzie pociągi. xD () Druga sprawa to błąd w show_info() więkrzy - większy () Trzecia rzecz to głośny "trzask" wczytania audio (zapewne muzyczka w formacie MP3, jeśli jest możliwość to prze konwertuj na format WAV ponieważ ten dźwięk prawie rozwalił mi słuchawki) () Ogólnie gra bardzo dobrze działa, poleciłbym tobie rozwagę nad dodaniem bonusów zmiksowanych z tymi workami np zebranie jakiegoś bonusu spowoduje, że pociągi przyspieszą o pare razy szybciej lub nastąpi chwilowy slow-motion :) 4\5 @EDIT Czekam na kolejne aktualizacje bo gra mi się spodobała i przydało by się urozmaicić ją dobrze. A jeśli nabierzesz wprawy to fajnie jak by powstało coś takiego na androida z użyciem akcelerometru, było by fajne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Musze tylko zmienić grafikę pociągów, bo jest słaba Gdybym przejmował się grafiką jako najważniejszym elementem moich projektów, nigdy nie doszedłbym do poziomu, na jakim obecnie się znajduję. Grafika jako ostatnia, najpierw kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wyszła duża aktualizacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 pokaż nowego screena bo nie ściągnę teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 pokaż nowego screena bo nie ściągnę teraz Dodałem screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dodaj wybór postaci albo ich odblokowywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dodaj wybór postaci albo ich odblokowywanie Pomyślę :) *Jest błąd z dźwiękiem, po pokazaniu się hightscore i przy dalszej grze, muzyka się nakłada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nowa Aktualizacja :) Dostałem wiadomość "Nie idź na ilość tylko na jakość" - Idąc tym tropem naprawiłem dużą ilość błędów... Proszę o poinformowanie mnie, z jakimiś nowymi błędami... A poprawię je :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wczoraj wydałem aktualizacje... Zrobiłem opis... Ale o linku zapomniałem :( Normalnie z linka można pobierać już... Za niedługo dodam filmik z gry, żeby nie trzeba było pobierać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans1121 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tak się składa, że robię na kolei na wschodniej ścianie, i prędzej zamiast worków z pieniędzmi można znaleźć paczki fajek z przemytu jak gdzieś im worek pęknie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi