PanciK Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gatunek: zręcznościowaProgramowanie PanciKGrafika RIPy z gier na GBA edytowane przez PanciK na potrzeby projektuMuzyka Pochodzi z oryginalnego soundtracku DBDownload POBIERZ!Adres strony http://pancik.hostzi.com/OpisGra osadzona jest w świecie Dragon Ball'a. Do dyspozycji mamy postacie wchodzące w skład "Teamu Z". Jak to bywa w grach zręcznościowych naszym celem jest zdobycie jak największej ilośći punktów. Punkty zdobywamy kopiąc w "cztery litery" Mr.Satana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Podoba mi się, prosta w obsłudze, a jednocześnie miła dla oka, bo jest dynamiczna, ciągle coś się dzieje na ekranie, a rozgrywka do monotonnych nie należy. Jak na GMClan poziom wysoki, więc 5/5* ;) *Byłoby 4, ale jestem fanem DB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ide spać, post do usunięcia, bo głupoty piszę xD albo jutro editnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 would bang 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Reuploadnąłem link, ponieważ w poprzedniej wersji wkradł się mały błąd. Teraz wszystko powinno działać jak należy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 5/5 Gra epicka :D Co do KameHouse - Tam obok mistrza żółwia powinny tańczyć jeszcze jakieś panienki w bikini... jak pomyśle o tej postaci to jest to pierwsze skojażenie z nim :D Zdał by się jeszcze opis itemków które zbieram, nie doszedłem jeszcze do tego co robi "R R" i ta "Lampa jina" (Nie pamietam jak to sie nazywało w Anime) PS. Jestem pierwszy w TOPSCORE :D Bijcie ludzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Bardzo fajne :) ale super by było jakby przy upadku tak nagle sie nie zatrzymywal na ziemi, powinien odbić sie kilka razy poprzez np vspeed = -vspeed/3 lub cos w tym stylu, i moze a jak vspeszcze jakas mozliwosc niewielka zeby ponownie sie wbić, no i jak vspeed <3 to poslizg krotki ryłem po ziemi i kurz taki, mega by to bylo :D Piona edit: Teraz co ktorys raz celownik lata jak rozszalaly :o edit2: i moze sprawdz jak wygląda jak włączysz "interpolate colors between pixels" w game options? To ladnie wygladza krawedzie spritom ktore sie obracaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dzięki za opinie :thumbsup: Macie rację, powinienem gdzieś zrobić spis itemów. Owa lampka dżina powoduje przyspieszenie celownika a RR odejmuje punkty. Nirvan dobry pomysł :) Jak znajdę odrobinę czasu to nieco przerobię to w ten deseń o którym mówisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi