Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam! Postanowiłem pobawić się w to modne ostatnimi czasy appkowanie. Zainstalowałem całą bazę SDK, JDK, do tego zaktualizowałem niemal wszystkie biblioteczki w Managerze, lecz wciąż to samo: BUILD FAILED C:\Users\User\Desktop\adt-bundle-windows-x86-20130219\sdk\tools\ant\build.xml:595: The following error occurred while executing this line: C:\Users\User\Desktop\adt-bundle-windows-x86-20130219\sdk\tools\ant\build.xml:541: Unable to resolve project target 'android-7' Jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mówisz o GMS czy o czymś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 http://wiki.yoyogames.com/index.php/Setup_...dio_for_Android Install The Android SDK punkt 2 Ewentualnie jak to zrobiłeś w opcjach, android ustaw wszystkie ścieżki, i kliknij "Check Android SDK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 kurde no, nic z tego :c no nic, jeszcze popróbuję. Zobaczę na moim starym lapku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi