Pieter Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Pewnie chcieliście kiedyś zrobić sobie status w gg w kilku linijkach oszczędzając znaki? Mój program wam to umożliwia. Dzięki niemu możecie robić fajne statusy bez problemów. I nawet podgląd jest jak to będzie wyglądać. Nic tylko pobierać. Może sie komuś przydać xD Download it... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Za dużo "xD", aż głupio to wygląda. A sam program całkiem przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 wiem ale xD to mój znak rozpoznawczy :P A przy okazji... Update zrobiłem bo podgląd nie był dobrze zrobiony... Kurde nie wiem jaką czcionke stosuje gg :/ i w jakim rozmiarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 No nie wiem... Przecież można wyłączyć wysyłanie Enterem. Napisać co trzeba i znowu włączyć. Chyba, że ten program ma ukryte funkcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ty chyba nie za bardzo wiesz o co chodzi Matthew. To jest program do opisów, a ty mówisz o rozmowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Juz gdzies widzialem program do tego i to bardzo dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ja widziałem różne wtyczki do Tlena, ale przyznam, że z progamem się jeszcze nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dobra, ale ja nie rozumiem. Wytłumaczcie, co on robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 heh to jest taki programik dzięki któremu zrobisz sobie fajny statusik... np wyobraź sobie że to jest lista kontaktów i dzięki temu programowi zrobisz takie coś: Juzek jego opis... Mój kontakt ||| ten tu stawia piwo :D ||| \ / marian jego opis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Jest w GG (i w innych komunikatorach też) taki motyw, że możesz sobie ustawić wielolinijkowy opis (status). To znaczy, że zamiast... alez ten swiat jest okrutny, kisne ...możesz dać na przykład... alez ten swiat jest okrutny kisne Żeby zrobić taki opis trzeba użyć specjalnego znaczka. Ten program robi to za ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dzięki za lepsze wytłumaczenie... bo poprostu niektórzy myślą że każdy program musi być do czegoś skomplikowanego lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Superql. :P A w czym jest zrobiony? :P W Game Makerze chyba potrzebne są do takich fajnych pól tekstowych dlle. P.S. xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Zrobiony w delphim :P taki projekcik w gm nie rozśmieszaj mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 No co? :P Ja bym robił w GM, bo nie umiem w niczym innym. :P Więc proszę mi tu nie robić żadnych podśmiechujek! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Nie wyrażaj się! :D A poza tym robiliśmy kiedyś w TurboPascalu. Nie pamiętasz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Musisz mi wypominać?! :P Zresztą, teraz bym nie umiał... zapomniałem prawie wszystko. Dobra, koniec offtopicu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 400KB? Trochę dużo waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Kolega zapomniał poprostu wywalić zbędnych unitów i ew. oczyścić exe z różnych bajerów :) . Zajmowałoby to pewnie z 80kB wtedy ;] A program fajny :) . No i działa bez zarzutu pod Linux ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Zeby zrobic wielolinijkowy status trzeba umiescic to "ン" i to jest znak przejscia do nowej lini :] P.S jakby nie byl widoczny to wejdzcie na www.yahoo.jp i przekopiujcie sobie ten kwadracik. Wmagany jest brak pakietów językowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Nom te unity ale nie mam co usunąć bo wszystko jest wykorzystywane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Progam już niedostępny? Buuu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 no widzisz już nie dostępny ale specjalnie dla ciebie wgram go na gmclanowy uploader :P https://gmclan.org/up44_3_ggcoolstatus.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 0/10. nie dziala na konnekcie :D btw poprostu skopiowales jeden znaczek, pare zmiennych i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 LittleFish, ale nam się nie chciała czegoś takiego napisać, a on napisał! Poza tym, przydatny trochę jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No właśnie, nie liczy się, czy program jest prosto napisany czy nie, ważne jest to, czy jest przydatny, a na Kadu kod z programu działa piknie :P . Tak samo program pod Wine śmiga :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Dzięki za pozytywy. LitteFish nie dzięki za nie pozytywa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 A co bys powiedzial gdybym zrobil cos podobnego w delphi i wypuscil zrodla? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 lol, napisze cos takiego w bbcode, nie uzywajac zadnego tagu i opublikuje zrodla prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hahaha bardzo śmieszne... <_< zrób coś pożytecznego i się powieś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 łał, ale z Ciebie zartownis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi