matisowa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wtam, chciałbym zrobić coś takiego jak na stronie mc.skkf.net, a dokładniej jak na przykład Tutaj, czyli sygnaturkę, która cały czas się aktualizuję. Ma ktoś jakiś pomysł? Nie chodzi mi o to, że edytowałbym sobie cały czas grafikę, a ona by się edytowała na innych stronach. NIE! Chodzi mi raczej o to, żeby sam skrypt wklejał mi tam txt, tak jak Tutaj, gdzie zmienia się liczba zgonów i zabić... Proszę o szybką odpowiedz i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Poczytaj o rozszerzeniu GD do php. Interesują cię komendy imagecreatefrompng oraz imagettftext. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Lub imagemagick, jest lepsze i szybsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzięki bardzo, na pewno spojrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi