Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ktoś z forum będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Niestety ja nie, ale z osób z branży sporo będzie. Szukaj Fano znajdziesz wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No, że fano będzie dawał prelekcję to już widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Loguję się po raz pierwszy od dawien dawna tylko po to, żeby zakomunikować, że będę. Większość czasu spędzę przy M:tG z przerwami na jakieś planszówki. I z jakiegoś śmiesznego powodu nadal jestem tu moderatorem. lulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 To znak, żebyś został na dłużej, zresztą, każdy wraca na gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 :< RAPORT ZA POST NIE WNOSZĄCY NIC DO TEMATU!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dawaj! Z chęcią rozpatrzę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 poszło, mam nadzieję, że Ci się nie upiecze to tym razem! .\/. ___ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 I.I.3. Nakaz pisania sensownych i rozbudowanych wypowiedzi. I.I.7. Zakaz pisania za krótkich, kilkuwyrazowych postów, II.V.1. Administracji regulamin nie dotyczy tylko w uzasadnionych przypadkach. edit: albo dobra, nie podskakuje, bo w tej dziedzinie też mam swoje za uszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 >on to wziął na poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 >on to wziął na poważnie >on to wziął na poważnie #incepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 >on to wziął na poważnie #incepcja >on to wziął na poważnie #weHaveToGoDeeper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi