Easeful Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mój kolega ma zepsutą przeglądarke i nie może wejść na neta żeby coś ściągnąć. Czy może jakoś pobrać plik posiadając bezposredni link do tego pliku .exe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kiedyś używaliśmy do tego specjalnego programu. To był chyba Internet Explorer. Poza tym... Ty możesz mu ściągnąć ten program! A skoro na coś takiego nie wpadłeś to polecam to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 JDownloader długo się ładuje ale może pobrać z każdej strony nawet jeśli trzeba na niej wpisać hasło EDIT: Np. Rapidshare, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ja na Internet Expolerze nie mogłem pobrać Google Chrome z oficjalnej strony. Musiałem szukać po innych stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgraj swojego IE na dyskietkę i daj mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi