I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 1. Jak zarabiać? 2. Gdzie mam pokazaną liczbę wejść? 3. Czy pomimo posiadania dodatku do Chrome:AdBlock dostanę wejścia? 4. W jaki sposób dostanę te pieniądze? 5. Czy to tylko przez skracanie linków można zarobić? site Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak zarabiać? W jakiś inny sposób, to pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak zarabiać? W jakiś inny sposób, to pewne To się napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Po pierwsze najważniejsze : to czasem nie jest od 18+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Po pierwsze najważniejsze : to czasem nie jest od 18+ ? a kto powiedział że to ja muszę dostawać tę kase bezpośrednio? A tak poza tym od 12 lat można mieć kartę płatniczą. I zamiast pomóc sprawdzić to wolicie patrzeć na wiek? =_= Jestem zawiedziony taką pomocą. To nie jest odpowiadanie wprost na pytanie. Zupełnie tak jakbyście mnie przekierowali do "wujka google". I nawet zacytuję: Odsyłanie do wujka google.pl nie rozwiązuje problemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Po pierwsze najważniejsze : to czasem nie jest od 18+ ? Tylko czy ktoś się tym zainteresuje? Zapewne dopiero wtedy gdy zacznie obracać większymi sumami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Tylko czy ktoś się tym zainteresuje? Zapewne dopiero wtedy gdy zacznie obracać większymi sumami. Grosz do grosza, a zbierze się więcej groszy. Wystarczy przeczekać na większe sumki. A nie brać jak już cokolwiek będzie i marudzić.... hmmm.... zaczyna mi brakować MegaUpload :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iPablo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Grosz do grosza, a zbierze się więcej groszy. Wystarczy przeczekać na większe sumki. A nie brać jak już cokolwiek będzie i marudzić.... hmmm.... zaczyna mi brakować MegaUpload :[ Z tego co słyszałem RapitShare jest podobny do MegaUpload. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 wchodzisz na gmclan i jak ktoś ci nie pomoże to zaczynasz pisac ze jestes zawiedziony koncowka 2012 - poczatek 2013, era newfagow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 zaczyna mi brakować MegaUpload :[ https://mega.co.nz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi