Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema, mam pytanie odnośnie praw autorskich na YT. Mój filmik (Hobbit - Blunt the Knives + napisy PL) został usunięty, mimo iż jest podobnych setki. Na jakiej podstawie mój mógł zostać usunięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak uploadowałeś normalny film to co się dziwisz? (Chyba że zrobiłeś sobie jakiś teledysk, nie wiem czym jest ten Twój Hobbit) A że jest masa całych filmów na YouTube to prędzej czy później dojdą i do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Chyba jest takie coś że jak zezwalasz na reklamę i kasa idzie do autora to Ci nie usuną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Moglbys mnie glebiej wtajemniczyc w temat? Bo zupelnie nie znam sie na tym a mi na tym zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Albo w skrócie ktoś miał prawa autorskie do filmu / muzyki i wywalił film, bo w myśl prawa jesteś wtedy piratem i grozi ci do 5 lat pozbawienia wolności, ale co z tego :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 no ale http://www.youtube.com/results?search_quer...c.1.O0wGVjNI33g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Może masz hejtera i zgłosił twój filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi