getStringFromObject Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 IX edycja, ostatnia w Rotundzie juz w ten czwartek o 18:00. Dobra okazja zeby zlapac troche oddechu przed sesja. Info na fejsiku: http://www.facebook.com/events/513738045324950/?fref=tck W programie m.inn. Krzysztof Gonciarz. Osobiscie nie wiem kto to, ale lubi go prawie 38k osob na fb to cos musi znaczyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jak ktoś się zjawi to niech pozdrowi ode mnie Gonciarza :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ciekawi mnie co Gonciarz tam robi jak on z Game Devem nie ma nic wspólnego xD Gonciarz tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ten gonciarz sie widze wciska gdzie moze niezwykle niesmieszny osobnik, mogl zostac i robic niezla robote w tvgry a nie brac sie za jakies dubbingi i panele gamedevowe (i niby co on tam moze powiedziec?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mnie też gonciarz zaczyna wkurzać. Robi wszystko żeby być w centrum uwagi ( nie za bardzo mu to wychodzi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi