Gibki Kaktus Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzięki Uzjelowi udało mi się zakupić Game Maker Studio z eksportem do HTML5. Ale mam już problemy. 1) Na tym obrazku jest pokazany error. Taki wyskakuje, gdy próbuję uruchomić grę mozillą, na operze zawiesza się komputer na trochę, a na google chrome działa normalnie. Pytanie brzmi czym to jest spowodowane i jak to naprawić. 2)Ile maksymalnie mb może mieć grupa tekstur, żeby nie było out of memory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Konwertujesz jakąś już zrobioną grę? Czy dzieje się to na pustym roomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Konwertujesz jakąś już zrobioną grę? Czy dzieje się to na pustym roomie? Konwertuje ze starego projektu jeszcze za czasów, gdy miałem spiraconą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zmniejszałeś rozmiar texture packa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi