Xedom Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tytuł: Superhero Defeated!Gatunek: zręcznościówkaOpis: Pewien policjant miał świetne życie, do czasu, kiedy w jego mieście pojawili się superbohaterowie. Nie ma już przestępców, nie ma kradzieży, jego życie nie ma sensu. Postanawia coś z tym zrobić... Gra nie jest naprawdę "gotowa", dodamy więcej superbohaterów, poziomy itp. i wydamy wersję Post-Compo, niby 72h a tak mało czasu... D:Download: Dokładnie tutaj :)Rozmiar pliku: ok. 4 MBAutorzy:Programowanie: Kacper "kacperski1" Herchel (Ja :P, tutaj Xedom), Maciej "MacronCPP" ZiółkowskiFabuła: Kacper "kacperski1" HerchelGrafika: Kacper "kacperski1" Herchel, Maciej "MacronCPP" Ziółkowski, Grzegorz "zabujca405" Bąkowski, Hubert "Umberto" Mazur (pixelki), Orisagi (intro)Muzyka: Miała być, ale nie ma, nasz muzykowy się rozchororował :/ Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tytuł: Superhero Defeated! Gatunek: zręcznościówka Opis: Pewien policjant miał świetne życie, do czasu, kiedy w jego mieście pojawili się superbohaterowie. Nie ma już przestępców, nie ma kradzieży, jego życie nie ma sensu. Postanawia coś z tym zrobić... Gra nie jest naprawdę "gotowa", dodamy więcej superbohaterów, poziomy itp. i wydamy wersję Post-Compo, niby 72h a tak mało czasu... D: Download: Dokładnie tutaj :) Rozmiar pliku: ok. 4 MB Autorzy: Programowanie: Kacper "kacperski1" Herchel (Ja :P, tutaj Xedom), Maciej "MacronCPP" Ziółkowski Fabuła: Kacper "kacperski1" Herchel Grafika: Kacper "kacperski1" Herchel, Maciej "MacronCPP" Ziółkowski, Grzegorz "zabujca405" Bąkowski, Hubert "Umberto" Mazur (pixelki), Orisagi (intro) Muzyka: Miała być, ale nie ma, nasz muzykowy się rozchororował :/ Screeny: bardzo fajnie się w nią gra , ta gra ma sens :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Grafika bardzo mi się podoba, ale za to gameplay strasznie ubogi. Przydało by się to jakoś urozmaicić. @dyzmek Po co cytujesz cały pierwszy post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Grafika bardzo mi się podoba, ale za to gameplay strasznie ubogi. Przydało by się to jakoś urozmaicić. @dyzmek Po co cytujesz cały pierwszy post? nie chcący mi się klikneło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Gra cud, miód, maliny, ale trochę nudnawa. I przydała by się jakaś muzyczka. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi