miki77 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.gamefaqs.com/ - ogromny zbiór kodów i solucji do gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Szkoda tylko ze zdjecie nie dziala :D ale bym chcial zobaczyc ta klawiature xD http://img172.imageshack.us/img172/6415/dscf8819ok5.jpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 a tutaj Filmik bardzo 'odważnego' chłopca który robi z siebie pośmiewisko śpiewając swoją wersję jozina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Co do ośmieszania się i "Jozina z Bazin": http://pl.youtube.com/watch?v=qQlZVnNoqXQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Co to ma byc?Głupie nie śmieszne,obrzydliwe.Może Ty lubisz gołych chłopców usmarowych błotem,ale my nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://demland.info/dem/paski.php ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Co do ośmieszania się i "Jozina z Bazin": http://pl.youtube.com/watch?v=qQlZVnNoqXQ piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Yyyy... nie widzieliście wcześniej Gracjana Roztockiego? :/ Wyszukajcie sobie jego stronę domową, ma tam "ciekawe" zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Yyyy... nie widzieliście wcześniej Gracjana Roztockiego? :/ Wyszukajcie sobie jego stronę domową, ma tam "ciekawe" zdjęcia... Poza tym świetnie dobrał kolory na tej swojej stronce. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Yyyy... nie widzieliście wcześniej Gracjana Roztockiego? :/ Wyszukajcie sobie jego stronę domową, ma tam "ciekawe" zdjęcia... No... super ;x Czemu takie dzieci jak on się rodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czemu takie dzieci jak on się rodzą? Ja akurat zastanawiałem się ile osób zmieniło zdanie na temat aborcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Yyyy... nie widzieliście wcześniej Gracjana Roztockiego? :/ Wyszukajcie sobie jego stronę domową, ma tam "ciekawe" zdjęcia... No już dawno ją widziałem : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kolejny z brakiem wyczucia... ludzie, nie dawajcie bezpośrednich linków do stron gdzie są susiaki na wierzchu. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kolejny przykład ludzkiej głupoty (tym razem bez siusiaków na wierzchu). http://pl.youtube.com/watch?v=2zl_TvSH4Xo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czemu? Głupoty? Gdyby spadał z takie wysokości na powiedzmy jakiś samochód z ludźmi w środku to by była głupota, a dopóki nikogo innego nie rani to lajt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czemu? Głupoty? Gdyby spadał z takie wysokości na powiedzmy jakiś samochód z ludźmi w środku to by była głupota, a dopóki nikogo innego nie rani to lajt. O to chodzi, że mógłby spaść. Nawet jakby nikomu nie zrobił krzywdy to ktoś musiałby go zdrapywać z ziemi. a wydaje mi się, że to niezbyt przyjemne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Kolejny z brakiem wyczucia... ludzie, nie dawajcie bezpośrednich linków do stron gdzie są susiaki na wierzchu. XD A z ocenzurowanym siusiakiem może być :P ? Jak tak, to: http://pl.youtube.com/watch?v=ER0zKTGI2g8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Bez komentarza :x ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ale Ci amerykanie szybko gadają, parawie nic nie zrozumiałem co tam gadali. A tak co do tego senatora czy kto to był to niezły z niego ziomal, wyciagnąć interes przy wszystkich i spóścić się na publike :F tego nawet nie zrobił Wiśniewski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Emulacja.Net to strona na której jest dużo miłośników starych gier na Amigę i C64. Niestety wywalono mnie z tamtąt za złe sprawowanie a dokładnie za obrazę głupiego admina który powiedział że olsztyniacy to złodzieje i chamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 admina który powiedział że olsztyniacy to złodzieje i chamy. hahahaha nie moge... padłem! Twoim zachowaniem udowadniasz, że to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 BurningBlade.fora.pl - Gierka RPG przez forum (jestem tam adminem :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Hm, dwóch zarejestrowanych graczy to jeszcze nie "Massive". ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @McGluszczak: To przynajmniej TUTAJ mam rozegrane jakieś gry. Poza tym to nie są MMORPG tylko RPG lub StoryTelling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcgluszak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1. MCGLUSZAK (od Andrzej GŁUSZAK) ! (albo mcg) 2. Zrobiłem się na twojej gierce i to co mi się tam podoba to tylko fajny styl forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1. Będzie MMO, jak się ktoś zarejstruje Lol. Nie. To jest odrębny gatunek, a dokładnie StoryTelling RPG i nieważne czy to jest przez internet na forum, czy na zwykłych papierowych kartkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 To idąc dalej, RPG przez forum to PBF. Jaki ja mondry O= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Na Metacafe znalazłem TEN filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 1. Będzie MMO, jak się ktoś zarejstruje Pozwól iz wyprowadzę Cie z błędu. Nie, nie bedzie mmo. Będzie co najwyżej rpg czy tam StoryTelling .(zależy czy bedzie system kostek czy bez) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://www.construct.yoyo.pl Jedyny Polski Support Construct. Zapraszam. Forum na razie się rozwija, jeżeli będzie dobrze, przeniose je na płatny hosting, bo z yoyo to wiecie >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi