Piedro Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tytuł: Mario Gatunek: platformówka Opis:Same nowości/ --Peach porwana (-.- znowu) --Item z nsmb2 Złoty kwiat --Zero muzyki Download:mario v. 0.01 Rozmiar pliku: rozmiar pliku: 1,60 MB Autorzy: Programowanie: Piedro Fabuła: Piedro Grafika: AwesomeZack, Assassannerr koopa Muzyka: Piedro Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dlaczego mi sie wydaje,ze gra jest "gola" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dlaczego mi sie wydaje,ze gra jest "gola" bo ograniczenia gm lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 bo ograniczenia gm lite? No wiem,ale background mogl byc i normalne klocki... Ale pozatym kilka ulepszen i gra "moze" wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No wiem,ale background mogl byc i normalne klocki... Ale pozatym kilka ulepszen i gra "moze" wygra bedziom zwalkowerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 bedziom zwalkowerował. Kurcze... Zawsze przegrywam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 więcej bugow nigdy nie widziałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak spadłem w przestrzeń to nie przegrałem a gra chodziła dalej jak gdyby nic ;\ Brak tła a klocki takie dziwne, jak na mario za mało ich :D 1\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dokończ to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Patrząc na screeny myślałem, że to temat "Reklama na pół ekranu" ( A jest taki na liście ;P ) Szkoda, że tak słabo bo to był jeden z moich tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Patrząc na screeny myślałem, że to temat "Reklama na pół ekranu" :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dokończ to :D Nie ma po co. jak bedziom się poddał, to dałem nie skończoną grę. Może poza GMDuelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie ma po co. jak bedziom się poddał, to dałem nie skończoną grę. Może poza GMDuelem. To daleko nie zajdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 uwierz mi. trudniej robić gry na jakiś konkurs, niż robisz grę normalnie, bez stresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 uwierz mi. trudniej robić gry na jakiś konkurs, niż robisz grę normalnie, bez stresu. Wiem ze stres jest, cos wiem o tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi