I am vader Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jest sporo pojedynkow naraz i sprawy zaczynaja sie powoli mieszac. Osobiscie jako osoba chcaca oceniac prace innych uwazam ze w opisie tematu powinniscie umieszczac nazwy tematow przewodnich waszych prac, jakie wam nadano w duelu. W ten sposob wiadomo ktora praca konkuruje z ktora. Just saying, rozwazcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 chciałem to napisac sam ale rozwazylem ze ktoś i tak na to wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja wpisalem w opisie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No szczerze o tym zapomniałem. Chociaż sam na bieżąco edytuję pierwszy post w głównym temacie konkursu, to jednak prosiłbym właścicieli tematów o dopisanie może pod gatunkiem tematu pojedynku i może linku do pracy przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A może zrób jakąś tabelkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No ja już dodałem temat w nazwie..;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 @Skull tabelka jest tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jaka fajna ! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Zauwazylem ze nie przewidziales walki przegranych w polfinale o 3 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jestem prawie pewien że wszystko jest ok, uzupełniałem tabelkę przykładowymi danymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Vader: być może to to nie jest przewidziane, bo 3 miejsce i tak w sumie niewiele daje, skoro nagroda jest tylko za pierwsze? O.o' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Vader: być może to to nie jest przewidziane, bo 3 miejsce i tak w sumie niewiele daje, skoro nagroda jest tylko za pierwsze? O.o' Ale daje satysfakcje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 ^ THIS Ja biore udzial dla przyjemnosci i jesli zalapie sie na nagrode to przekaze ja osobie nizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 No tak, ale pewnie jak byś zdobył te pierwsze, drugie, ostatecznie 3 miejsce to miałbyś satysfakcje z tego że pośród użytkowników to właśnie TY zająłeś to miejsce, prawda? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi