bot Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 jak w temacie co zrobić jeśli mam 4 joysticki gdysz gra jest na podzielnym ekranie i morze w nią grać na 4 osoby na jednym kompie prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Przykro mi ale gm obsłóguje tylko 2 joypady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Poza tym, większość ludzi ma tylko jeden joystick bo i po co więcej :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @Marmot: Chyba, że koledzy przyniosą swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @Marmot: Chyba, że koledzy przyniosą swoje... Ale może być problem z podłączeniem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @Maximal: jeżeli są na USB to nie ma problemu, gorzej jak są na Gameport ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A całkiem spora część joysticków wchodzi przez Gameport :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 mam rozdzielnik usb co powoduje że zamiast 4 usb mam 9 i mam jeszcze jedno miejsce a jest coś taiego rze są do urzytku 12 przycisków i 4 osie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi