Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jak goscia nie ma a sa chetni no to pewnie ze zamienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Chell dobrze mowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 of course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To co zaczynamy za półtorej godzinki? O 00:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Teraz bym prosił o ile to mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Macie bardzo trudny temat. Wy i Propa z Sheriffem. Dostaniecie sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeżeli temat byl juz wczesniej znany i karolo juz go zna a ja jeszcze nie to proponowalbym dla uczciwosci zaczekac do jutra 12:00 z rozpoczeciem. A jesli jest nieznane to chetnie zaczne za te pol godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tematu nikt poza mną nie zna. Zaczynacie o północy. Kończycie w środę. Good luck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Whoa, musi byc duzy temat. BTW - sroda 0:00 czy środa 24:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Środa 23:59, a zaczynacie już teraz: "Symulator życia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Omg tylko nie to! @wiadro powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 @karolo Dziekuje i wzajemnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 w 5 dni to powinna być piękna gra, a ja tu pomysłu nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jasna cholera, nie mam pojęcia jak sobie wyobrażałem ocenianie prac. Będzie ciężko, ale teraz już idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Grywalnosc, ogolne odczucie oraz jak oryginalnym jest sie w stanie byc trzymajac nadal glownego tematu powinno starczyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Można jeszcze dołączyć ? Jeśli nie, jestem chętny na wymianee . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zobaczymy, bo jedna osoba się ciągle namyśla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja tez chciałbym sorry za spoznienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Moim zdaniem lepiej dac starego, dobrego, sprawdzonego Piedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jaki stary i dobrze sprawdzony? Nie czaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Czekamy aż się zgłosi MXQ i propaganja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ehh, ja gry Propy chciałem zobaczyć najbardziej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak propa startuje to mamy przeje**ne :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Napisałem do propy koło 12 i dalej nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja z nim gadałem wczoraj, i może znajdzie czas. Był zajęty Tripem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Catch the clawn'y są, jak oceniamy, gdzie oceniamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Catch the clawn'y są, jak oceniamy, gdzie oceniamy? Linki w pierwszym poście, oceniamy w komentarzach pod grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 1. Jako ocena liczy się każda opinia na temat gry opublikowana publicznie (komentarz, nagranie video, recenzja) 2. Brane pod uwagę będą tylko sensowne głosy (xxx ma lepszą grafikę nie wystarczy) 3. Threef na podstawie ocen wybiera zwycięzcę pojedynku Na podstawie tych punktów postanowiłam, że ocenię z grubsza każdą grę w jej temacie, wymienię jej plusy i minusy i tak dalej (p1., p2.) i wspomnę, która gra bardziej mi się podobała w temacie tejże gry (np. teraz napisałam, że zdecydowanie bardziej podobała mi się gra Chella). Podejrzewam, że później Threef spróbuje na podstawie opinii tych i owych określić jaka gra ogólnie bardziej podoba się GMClanowiczom i jakoś to rozstrzygnąć (p3.). ^^' Choć tak naprawdę to jeszcze nie bardzo wiadomo, bo... Jasna cholera, nie mam pojęcia jak sobie wyobrażałem ocenianie prac. Będzie ciężko, ale teraz już idę spać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 @sunflower dziękuję za wyjaśnienie tego za mnie, i za twoje oceny. Właśnie o to mi chodzi aby każdy napisał co mu się w danej grze podoba a co nie. Jak wam się gra podoba, a co was denerwuje. Wybrana zostanie lepsza, a przynajmniej ta w którą włożono więcej pracy, no chyba że gra będzie naprawdę czymś zachwycać to wtedy będzie jednoznacznie wiadome która wygrała. Problem pojawi się jak trzeba będzie wybrać lepszą z dwóch świetnych gier. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wow, spóźniłem się nieco, chory jestem od piątku -_- Wepchnę się jeszcze jakoś? c: Zapisywałem się, podałem nick "kacperski1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi