pablo1517 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mario Get it! Wchodzicie szukcie Mario Get it i klikacie na pobierz ;) PS: no i mówcie czy się podoba :P Plecam skorzystanie z mirrora do gry ciut nizej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 pablo gierki robisz bardzo dobre, tylko szkoda że wszystko krąży wokół biednego hydraulika w czerwonej czapie.... Chciałbym zobaczyć cś nowego, twojego, bo myśle że masz większy potenciał niż robienie kolejnych klonów maria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zarąbisty host. Ciągnie 5KB/s. EDIT: Nie ma chyba co dodawać do wypowiedzi poprzednika... Chociaż chętnie bym widział klona mario kart (64) z split screenem na maksimum 4 osoby. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Fajna, przyjemna gierka :D Czasem denerwuje ;) ale to pomniejszy problem :] Mi podobaja sie te twoje klony w szczegolnosc Mario & Lugi :D Napewno moglbys zrobic cos o innej tematyce, ale te produkcje o mario mi sie podobaja!!! Dobra robota pablo :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wąsatym hydraulikom z dużym wanzolem mówimy stanowcze "nie"! Ile można?! A jeśli już musicie, to chociaż dorzućcie szczyptę orginalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 według ciebie minigierka tego typu już była xD? Pozatym jestem z Mario city, lubie te klimaty co ja na to poradze :P a pozatym... do maria jest tyle gotowej grafiki że szybciej idzie pisanie gierki :P Ranmus, trzeba było ciagnać z mirrora, ja sprawdzajac na mirror mialem 250kb/s :P Może dam tu małe uzupełnienie. W piatek gdzieś koło 24 godziny :P LAcha czyli załozyciel mario city mówi, ze zapomniał o urodzinach owego serwisu które są w poniedziałek. Dla żartu mówie "ok zrobie jakąś gierke i nie ma sprawy", a on do mnie ooo swietny pomysł xD. No ale po krótkiej gadce postanowiłem to zrobić w sobote od rana przygotowywałem grafe itp i wpadłem na genialnny pomysł na minigre, tym pomysłem było właśnie Mario Get it! :P Także skoro to dla Mario city to musiał być Marian. No i weście pod uwage że miałem na to 2 Dni :P Coś mojego... cóż ja grafy za grosz nie umiem, jeśli Mary się zgodzi to moze będzie coś mojego (z jej grafą) :P A co do MGI to.. jak ja bym chciał umieć robić ten multiplayer online xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Chyba zaczne propagandować Dizzego od nowa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ale piszcie na temat gry, ok, clon mario to swoją drogą, piszcie czy giera sprawia FUN :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gra bardzo fajna tylko sterowanie do kitu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dobra gierka! Fajnie się gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 FIREMARK -> Co do tego Dizziego to dobry pomysł :D [edit] Zessałem gre. Fajna muzyka, przyjemny interfacje i grafa tez niezła. Włączyłem tryb na jednego gracza. Wszystko fajne ale przy sterowaniu u pierwszego gracza połapać sie nie można. Ustaw sterowanie, np. A, D, W(skok), shift(bieg) i ctrl branie i rzucanie jabłka, lub dodaj opcje własnych ustawień klawiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To już się robi offtopic... Popieram XavieRa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Rekonfiguracja klawiszy to swoją drogą wiele zmian w ogólnym kodzie i wiele nowego kodu, pomyśle nad tym jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zrób żeby się dało na multiplayer grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Heh, dobry joke ;) To nie jest takie proste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 wszystko wspaniale, genialna gra etc etc poza tym: Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera www.mario.site24.pl. * Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np. ww.example.com zamiast www.example.com * Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. * Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. 9/10 ode mnie. @up: to byl zart? musisz wiedziec, ze na gmclan sa juz ze 2 przyklady dt. multiplayera. Są 2? Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nom bo stronka mi ostatnio wygalsa :( zaraz zauploaduje gdzie indziej EDIT ok tu macie poprawiony link Mario Get it! ;) @up: to byl zart? musisz wiedziec, ze na gmclan sa juz ze 2 przyklady dt. multiplayera. Jeśli tak to zrób na ich podstawie gre w ktorej mają aktualizowac sie wiecej niz 2 obiekty... malo tego, spróbuj zagrac z kims na tych przykladach :P masz gwarantowane opuźnienie i niemiłosierne lagi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi