Cekol Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dobra, ogłaszam konkurs na najlepsze efekty. Kategoria: światło światło ?? :blink: To może inną kategorię? np.efekt strzału albo poprostu: kategoria: free for all :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ciekaw jestem jakie nagrody Matthew nam zasponsoruje ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ciekaw jestem jakie nagrody Matthew nam zasponsoruje ^^ . Uścisk dłoni prezesa =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Huh, no to jaka kategoria. Może własny transition_kind? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja proponuję kategorię - wirus typu blaster robiący najefektowniejsze zmiany na kompie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja proponuję kategorię - wirus typu blaster robiący najefektowniejsze zmiany na kompie ^^ ja bym był w tym najlepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja proponuję kategorię - wirus typu blaster robiący najefektowniejsze zmiany na kompie ^^ Ale że w GM? ;p Chyba, że by się rejestry modyfikowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 RANY! NIE TO NIE! TAK TRUDNO POWIEDZIEĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Te, nie jesteśmy głusi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Matthew, co Ty taki znerwicowany? ;p Wrzuć na luz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 @Down: Na Śląsku jest brudno... Ciekawe dlaczego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 E tam, Patrysław to nam kiełbasę śląską zasponsoruje :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A czemu śląską? Nie ten rejon. :D Mogę wam dać suchą głogowską, a jak przywieziecie pieniążki to się zrzucimy na kubachę z Markowej. :] I skończcie z offtopem. @Matthew: Jak masz jakieś wąty, to się umówmy na pojedynek w samo południe, a nie jakieś podchody tutaj robisz. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Matthew, co Ty taki znerwicowany? ;p Wrzuć na luz Wczoraj byłem taki :[ No to nie konkurs tylko taka rywalizacja... Zamieszczajcie tu swoje efekty i mam nadzieję że nie będzie trzeba kogoś dodawać do creditsów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi