bot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 czy ktoś mi powie jak załadować n.p. room z folderu muzyczke z folderu i.t.p. prosze o pomoc albo zrobić przykład i dać [tutaj] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Poszukaj w tym temacie: too slow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 tera zostaje jurz tylko jedno. jak rozmieścić obrazki i jeszcze zostaje wczytanie room,a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Czyli większąść już za tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 morzna tak powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nareszcie oczekiwanie 5 godzin będzie przeszłością z myślą o dodatkacz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 ranmus wiem rze to ty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Kurcze, co Ty chrzanisz?! Zacznij pisać zgodnie z Netykietą, albo dostaniesz bana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 czy ktoś mi powie jak rozstawić obrazki z folderu oraz jak wczytać room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wczytywać cały room można z funkcji game_load();. nazwa=get_string('Podaj nazwe:',''); roz='.room'; game_load(nazwa+roz); lub odrazu: game_load("nazwa_roomu.room"); Pamiętaj żeby najpierw zapisać room: game_save("nazwa_roomu.room"); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Bot, dostajesz dwa warny - za pisownię i za śmiecenie (duża czcionka, potrójne posty itp.). Dobrze ci radzę: popraw się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ale nadal jednego nierozumiem jak rozmieścić obrazy z folderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jeśli masz obrazy w spritach: draw_sprite(sprite,subimg,x,y) w backgrounds: draw_background(back,x,y) ,a pozatym to chyba w GM jest takie coś jak HELP!,jeżeli nie umiesz angielskiego to jest jeszcze FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Adam mu napisał a ten ciągle się pyta. BTW. @Patrysław: Jeszcze jeden! Jeszcze jeden! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 dzięki wiem wszystko co chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi