ALT Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja mieć pytania do weteranów gry FOnline (np. Nikas) 1. Jak zdobyć trochę kapsli, wszystkie Questy w moim mieście porobiłem. 2. Gdzie zdobyć coś dobrego na początek np. letki pistolet, bo mam tylko skórzaną kurtkę, nóż, zapalniczkę i 3 mołotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 I ja mam pytanko: Wczoraj zainstalowałem ok godziny 16 i miałem błąd z połączeniem do serwera. Był off czy mam jakiś problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Threef wejdź na główną stronę gry (blogspot) tam podali, że zmieniają adres serwera głównego. ALT - craftuj sobie. Znajdujesz patyki i krzemienie, robisz z nich narzędzia, idziesz do Quarry pod którymś z miast, kopiesz minerały, przetapiasz na metal pieces i gunpowder i tworzysz bron w crafting table. Chociaż najpierw polecałbym zrobić sobie sledgehammer, ale znaleźć w mini-queście (wikipedia -> quests -> mini-quests) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ok dzięki, podiołem się jeszcze pracy zbieracza gówna :lol: Tylko te bizony w ogóle nie srają, dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Braminy. Polecam ogólnie poczytać na wiki, w razie jakichś pytań walcie na pw/gadu (btw Nikas jest w to nobem ;_;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja od 2 godzin robię update. -_- Downloading data\faction.zip. Size: 78829 kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To jest błąd, w edicie ci dam link jak to naprawić. Bo się nigdy nie zupdatuje. EDIT: Albo cały klient: http://fonline2238.net/forum/index.php/topic,22146.0.html albo faction.zip : http://fonline2238.net/update/data/faction.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 No zagrałem ale się nie wciągnąłem. Zgubiłem się w mieście i nie wiem co robić. :P Chyba Morro będziesz musiał mnie przekonać bardziej do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Grałem od razu po tym, jak wyszło FOnline, więc od tego czasu pewnie sporo się zmieniło, ale na początku łaziłem po pustkowiach i przeszukiwałem ciała tych, którzy mieli mniej szczęścia - gry grałem pierwszy raz, w pierwszej godzinie dorobiłem się noża i skórzanej kurtki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Oj od cholery sie zmieniło. To trzeba sie jakos zebrac do kupy, najlepiej napisać do mnie na gadu. Każdego mogę wspomóc jakimś drobnym orężem albo poradą, dużo nie mam ale coś sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 jak cos to ja (Fortek) i poxi (PoxiPol) gramy i sie wkurzamy bo co chwila nas straz zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mam troszke zepsuty leather armor dla kogos kto do mnei dolaczy. Zbieram kase aby zrobic sledgehammer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mam troszke zepsuty leather armor dla kogos kto do mnei dolaczy. Zbieram kase aby zrobic sledgehammer. Lol, zbierz flint z jakiegokolwiek encountera, zrób primitive tool, idź do quarry, wykop iron ore, idź do górzystych albo urbanistycznych encounterow, zetnij troche drzewa, idz no ncr(schowaj bron) albo innego miejsca z workbenchem, przerób iron ore na metal parts i scraftuj sledgehammer (easy as fuck :*). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mam troszke zepsuty leather armor dla kogos kto do mnei dolaczy Lol, za free można go na początku zdobyć w NCR. A jak chcecie utworzyć jakąś sensowną grupę to ogarnicie skype lub TeamSpeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 kurde alt, wkurzaja mnie tacy profesjonalni grupowi gracze ktorzy twierdza ze zeby porzadnie grac koniecznie musi byc ts/skype/komunikator glosowy jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ale jedno mumble mam, chetnie na nim bym pogadal, aby mozna miec stale polaczenie. Teamspeak za duzo ciagnie procka, a mam slaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ale jedno mumble mam, chetnie na nim bym pogadal, aby mozna miec stale polaczenie. Teamspeak za duzo ciagnie procka, a mam slaby. LOL! Na odwrót? TS3 właśnie ładnie chodzi w tle. Mumble żre pamięć jak szalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Iron sie kopie primitive toolem? A no to fajnie, po co mi sledgehamer? 'The resources have been depleted. Sigh.' @Threef: ja mam tyle pamieci ze mi to nie przeszkadza : P Ale procka musze oszczedzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Bo primitive tool jest jednorazowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zbudowalem namiot, ale tak ze ojciec byl ze mna, z mysla ze jak jeden gra to i tak moze uzywac, ale nie zadzialalo :c. Czy jak zniszcze namiot dostane 10 skor spowrotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Nie, żeby zrobić wspólny namiot to osoba go zakładająca musi być liderem grupy i go stworzyć będąc tam razem z tymi osobami. Tylko wtedy kilka osób może korzystać z jednego namiotu. A 10 skór to nie jest problem. W kratce 31:8 występują potyczki tylko z braminami i rzadziej mrówkami, więc polecam tam te skórki zdobyć. I ffs ogarnijcie jakiś czat grupowy chociażby, bo na prawdę nie chce mi się pisać do każdego z osobna, a mógłbym z kimś się poszwędać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Morro, teamspeak mamy. Napisze na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wiecie może czemu w grze nie widzę myszki po aktualizacji? Pokazuje mi się też, że "datafiles2238.cfg" nie znalazło i muszę uruchomić updater. Jednak updater pokazuje że gra już jest zaktualizowana. Co robić? EDIT: sory, już znalazłem odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ogarnąłem irca, prosiłbym żeby tam wchodzić jak sie jest online na FO. To ułatwi grupowanie sie i komunikacje. KLIK #GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi