Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dobra, próbowałem wszystkiego, dobry chyba tylko początek i parę nielicznych momentów. Nie przekonwertowałem na mp3, bo mam pewne problemy aktualnie i plik ma kosmiczną wagę jak na 3 minhttps://gmclan.org/up7193_9_dsa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Możesz używać jednego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jezu, jakie to jest amuzyczne :D . Mam nadzieję, że ten neologizm zmotywuje Cię do poprawy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Początek świetny, potem się niestety psuje. Całość nie brzmi spójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ojezu melodie bezsensowne, na pale, nic nie jest w jednej tonacji, dysonans dzwiekow bije w uszy, chaotyczne i nielogiczne daj se spokoj z muza serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 daj se spokoj z muzaserio Nie. poza tym harmonia w tym jest, wybicia z rytmu nie moja wina, a melodia jest mocno zarysowana. Widać nie dałbyś rady dotrwać do połowy słuchając tego: Irytuje mnie potwornie, że ludzie dziś chwalą jak najprostszą muzykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 )) niie slucham tylko 'najprostszej muzyki', ale w Twym dziele nie czuc za grosz koncepcji i skladu, choc to _oczywiscie_ tylko moja subiektyna ocena i opinia to co wrzuciles to inna bajka, podklad pasuje do glownej melodii ktora mimo ze jest hmmm ciekawa xd to nie ma sie wrazenia ze sa to losowe dzwieki w kwadratowym rytmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 może dlatego, że jest to zgrana grupa doświadczonych jazzmanów. Cudów oczekiwać po plątaninie kabli, laptopie bez matrycy i czterech klawiszy, dziesięcioletnim keyboardzie i mikrofonem za 30 zł nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 paskudne lol wszystko randomowo jakoś nasrane saksofonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 wykręcanie się sprzętem to najgłupsza możliwa wymówka, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi