Exigo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wybiera się ktoś ze stolicy, lub przez nią? Lub w ogóle ktokolwiek jedzie? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mialem jechac ale mnie nie stac ;_; Jak mnie wezma na helpera to sie pojawie. Niestety nie zachacze o stolice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Konwent rozumiem? Gdzie, kiedy, jaka nazwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tu jest link: http://wgk2011.eti.pg.gda.pl/ Ja jadę, bo mam ten panel dyskusyjny. Też jestem za tym, żeby się zebrać w większą grupkę, bo to kawał drogi i samemu nudno. Exigo, jak planujesz jechać? Podobno Polskim Busem jest spoko i tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bus jest super. Można by się porozglądać za takim z "wifi i wtyczką", chyba że jest to standard w tym Polskim Busie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 O kurde, jak mają wifi, to ja na 100% wybieram busa! :D EDIT: wszystkie mają wifi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 hmmm akurat mam urlop, może podlece :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ######ście by było :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 no, to powiem że na 90% :) Kwestia w zasadzie czy mi nagle coś nie wyskoczy, ale trzeba pojechac juz nie mówie po prostu sobie odpocząć ale też może troche dokrztałcić, pare osób, i pare punktów bardzo mnie przekonują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wygląda ,że najlepsze miejsce dla programistów to jest nad morzem :/ a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Propa, wpadaj koniecznie. Ja mam plan pójść na ten panel, może zahaczyć jakiś wykład, przyjąć trochę wiedzy i kultury. A wieczorem załapać się na jakąś wielką bibę, gdzie cała ta wiedza i kultura wyparuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 O. Tez bym sie chetnie wybrał. Chociaz z bardzo daleka. Jak tam jest z noclegiem itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Samemu sobie trzeba nocleg zapewnić niestety. Chyba są jakieś tanie opcje w okolicznych domach studenckich, ale się nie orientowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Z tego co widzę, uczestnictwo 200 zł kosztuje. Jeszcze się zastanawiam ale jakby chórem (GMclanowym) mieć zapewniony nocleg gdzies itp to chętnie bym sie wybral z wami z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ja mam akurat nocleg zapewniony przez organizatorów, aczkolwiek nie wiem jeszcze czy skorzystam. Exigo, masz już jakieś plany w tym względzie? W ogóle kiedy planujesz wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Generalnie chciałbym być na wykładach w piątek + jakiś sen przed tym wszystkim, czyli standardowo. Oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dobra, postaram się jeszcze zobaczyć co z resztą ludu z DBC i się jakoś ustawimy. Polski bus Ci pasuje, jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ja to teraz tą cenę ogarnałem, i jak bym niedodawał nie chce mi wyjść suma w której bym sie chcial zmieścić, szczerze wolałbym zachaczyć wszystkie wykłady o indie a darowałbym sobie antyaliasingi czy teselacje. Zoabczymy jak wyjde z finansami, trzeba ludzi na dziary nakręcać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W razie czego imprezę można ogarnąć i bez konferencji :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Panel Dyskusyjny "Wychodzenie z garażu, czyli pierwsze kroki w komercyjnym gamedevie." Lokalizacja: Audytorium 1L , czas: 10:40 - 11:40 Doświadczeni twórcy opowiedzą o początkach komercyjnych przedsięwzięć w branży tworzenia gier. O zakładaniu startupów, formowaniu zespołów, o procesach twórczych i biznesowych. Jak to wygląda dziś, a jak wyglądało dawniej? I gdzie w tym wszystkim miejsce dla modnej ostatnio "niezależności". Poznaj kulisy powstawania najważniejszych polskich firm. Tu tylko wbiłbym się jakoś na czarno :) bo już nie mówie o gamedevie, ale im bliżej jestem skończenia gry tym bardziej zauważam moje braki wiedzy w gamesellu :) heheh ale tak czy inaczej spróbuje podlecieć, w pociąg i nad morze wy to skąd wyjazd z warszawy? z łodzi prawie że po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ten panel to właśnie ten, w którym biorę udział :D. Jedziemy pewnie polskim busem, ale nie wiem jeszcze dokładnie co i jak. Pewnie się spotkamy z Exigo w niedzielę i ustalimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 hehe to spoko najwyżej mi podpowiesz czy moje pomysły na wydanie tripa nie są jakieś z kosmosu ew. po prostu głupie przy piwie :) a morza dawno nie widziałem więc tak czy inaczej warto sie ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak spotkasz gościa z brzydkimi tatuażami to napewno propa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 tak bo będę w slipach latał żeby każdy mógł obczaić samuraja na udzie :) ciężko przeoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jeśli ktokolwiek z was osobiście jedzie, lub zna kogoś, to może was to zainteresuje: Szukam osoby/osób chętnych na dzielenie ze mną pokoju. Jest mały problem z dostępnością 1-os. pomieszczeń w akademikach, dlatego tez otwarty na wszelkie propozycje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jakie spanie, ludzie, całonocna integracja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jest TeeGee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 "MaoCube" Śmieszny był moment w którym MM gadał o sobie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 "MaoCube"... matko! :rolleyes:. W sumie całkiem fajnie było. Choć jeszcze trochę brakuję, żeby WGK uznać za taką naprawdę pro konferencję. Tu jakby co jest cały panel nagrany. Dźwięk jest trochę słaby, ale chyba idzie obejrzeć: Przy okazji - taa... chyba mógłbym się do tego przyzwyczaić ;): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi