Ignis Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, znowu nie pamiętam nazwy filmu. Fabuła polegała na tym, że została zgwałcona i zamordowana czarnoskóra córeczka pewnego mężczyzny. Sprawcy mieli zostać ukarani ale gdy wchodzili na salę sądową ojciec w.w. dziecka zastrzelił ich (chyba karabinem maszynowym...) Później miał mieć sam sprawę o morderstwo. Przez cały film przeplatały się parady antyrasistowskie (chyba) pod sądem, i ludzie protestowali przeciwko ukaraniu mężczyzny. Film kończy się pięknym przemówieniem adwokata oskarżonego, po którym nawet sędzia się rozpłakał i uniewinnił głównego bohatera. Oglądał to ktoś kiedyś może i pamięta, jak się to nazywa? Byłbym wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzięki ziom. Czytając posta pomyślałem, że może to być spoko film. Bym pewno nawet obejrzał gdyby nie to, że jebłeś zakończeniem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Aj przepraszam... Ale i z tym się fajnie ogląda bo całość jest ciekawa. I to przemówienie. Ale z tego co pamiętam jest smutne zakończenie mimo uniewinnienia, nie pamiętam czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 oglądałem, ale oczywiście tytuł wyleciał mi z głowy... nie pamiętam właśnie coś w stylu wojny murzynów czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 NIE OGLĄDAM FILMÓW, WIĘC ZARZUCĘ TYTUŁEM JAKI MI SIĘ O USZY OBIŁ Zielona Mila Nie bić Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 To na 100% nie jest Zielona Mila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 NIE OGLĄDAM FILMÓW, WIĘC ZARZUCĘ TYTUŁEM JAKI MI SIĘ O USZY OBIŁ Zielona Mila Nie bić Fervi po co w ogole sie w takim razie wypowiadasz? trzeba bylo sprawdzic o czym jest zielona mila przed postowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Aj przepraszam... Ale i z tym się fajnie ogląda bo całość jest ciekawa. I to przemówienie. Ale z tego co pamiętam jest smutne zakończenie mimo uniewinnienia, nie pamiętam czemu. Czas Zabijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 NIE OGLĄDAM FILMÓW, WIĘC ZARZUCĘ TYTUŁEM JAKI MI SIĘ O USZY OBIŁ Zielona Mila Nie bić Fervi Fervi? Nie oglądałem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi