ALT Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ponieważ zgubiłem kod mojego rogalika, Aventury to co wy na wersję multiplayer w przeglądarce :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie znajdziesz hosta który pozwoli Ci na coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Why not? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Na hostingu mojej stronki pozwalają na wykonywanie skryptów gier jak się kupi konto premium za 4$ na miecha. Chyba nie jest aż tak drogo. http://www.000webhost.com/ 7. We do not allow online gaming scripts such as ogame, mafia, etc.. (allowed if you upgrade account) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 oo, to muszę sprawdź czy na linuxpl.com można bo tam mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 90% darmowych serwerów www zabrania hostowania gier online, pozostałe 10% mają wnerwiające reklamy i ograniczenia transferu. A jak chcesz zrobić tę grę? PHP+mySQL? Flash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi