karolo320 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Usiłuję od trzech godzin skonfigurować GMS pod androida i chyba mi się udało. Odpalam projekt, pokazuje się konsolka, na telefonie odpala się YoYoRunner, w konsolce wyświetla "Succes!". Ale na telefonie wyświetla się tabelka, na ktorej pisze Error - file not found, retrying... na zmiane z Connecting to 192.168.1.8:51268. Jest też change settings i exit. Telefon nie daje rady pobrać http://192.168.1.8:51268/GameAssets.zip, ale plik istnieje, bo z komputera da się go pobrać. Telefon jest połączony przez WiFi z tą samą siecią. Wiem, mam problemy ze składaniem zdań :P e: po odpaleniu tej strony/próbie pobrania tego pliku z przeglądarki na telefonie wyskakuje 403 forbidden, a pod tym nginx/1.0.4 jakieś pomysły? e2: dorzucam taki obrazek ładny:https://gmclan.org/uploader/7221/konsolka.png e3: omg zapomniałem, telefon jest podłączony przez USB, wykrywa go, ma zainstalowane sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 czy jest w telefonie włączony tryb deweloperski i czy jest ustawione odpalanie aplikacji z nieznanych źródeł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 debugowanie USB i nieznane źródła są. Firewall wyłączony na komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 podłącz przez USB i odpal, może zły/stary runner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 TAK! wylaczenie WiFi i danie przez USB pomoglo! Dzieki gnysiu, dzieki Threef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 DABYLPOST Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data. przy odpalaniu projektu e:ok, przeinstalowałem i działa. e2:po utworzeniu backgrounda i dodaniu go, gra odpala się(pokazuje się YoYoGame cośtam)a następnie wyłącza się e3: juz nic e4: jak wylaczyc przewracanie ekranu pod czas ruchu telefonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi