Maćko Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Mam Game Makera 6.1 i zapomniałem jak się wgrywało dodatkowe biblioteki w DLL'ach. Wrzucało się to do jakiegoś folderu czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 1. Zaktualizuj GM 2. By dodać biblioteczki po włączeniu GM kliknij w pasku narzędzi ikonkę zielonego plusika i tam ją dodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 2. By dodać biblioteczki po włączeniu GM kliknij w pasku narzędzi ikonkę zielonego plusika i tam ją dodaj Hahahahaha ;) Gexy sie tak dodaje. DLLe sie tylko wrzuca do folderu z exekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 adam kolejny znawca od siedmiu boleści... Zajrzyj do tego artykułu gmclan.org/index.php?czytajart=36 Aczkolwiek autor powinien dodać skrypty które importujesz do gm'a, a ścieżka dll bedzie zawarta w nich, zazwyczaj w skrypcie inicjującym funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 adam kolejny znawca od siedmiu boleści... Zajrzyj do tego artykułu gmclan.org/index.php?czytajart=36 A co ma ten art wspólnego z tym tematem? On jest o tworzeniu dllek a nie o używaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Punkt 3 misztrzu czytania ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Mistrzu czytania ze zrozumieniem, autor w temacie mówi dokładnie o co mu chodzi "Dodatkowe DLLe, Czyli jak je wgrać?!", czyli nie pyta o opis funkcji za pomocą których odwołujemy się do dll.Zamiast odpowiedzieć najprościej jak się da,czyli :"wrzucasz dll do folderu z grą, importujesz załączone skrypty i jazda" ty dajesz mu drogę na około. Jeśli nie pisze własnych dlli, te funkcje nie są mu potrzebne. Ja często korzystam z dll a żadnej z tych funkcji nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 mistrzu czytania ze zrozumieniem, napisałem to w moim poście Aczkolwiek autor powinien dodać skrypty które importujesz do gm'a, a ścieżka dll bedzie zawarta w nich, zazwyczaj w skrypcie inicjującym funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Zedytowałeś post po tym jak ci odpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Fakt edytowałem, ale jeszcze przed dodaniem pod nim kolejnego posta, a zwłaszcza przed tym jak o tym napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi