Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dokładnie tak jak w tytule, rozdajemy kilka kluczy (na Desurę) za darmo, wiele się napracowac, żeby takowy uzyskac nie trzeba. Wystarczy zagrac w nowe demo, zarejestrowac się u nas na forum i opisac swoje wrazenia z gry, można się nawet posunąc do podrzucenia kilku sugestii! W każdym razie, za tydzień 5 osób z największą ilością postów na naszym forum otrzyma klucz do gry na platformie Desura. Proste, rojt? Zacznijcie od zajrzenia do tego tematu i ściągnięcia dema: Jeśli można to fajnie by było jakbyście demo komentowali u nas na forum, ciężko się później zbiera feedback ze stu różnych miejsc, a zarazem liczba postów się powiększy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jest o wiele wiele lepiej niż jak grałem w ostatnią wersję. Szczerze mówiąc nie mam żadnych zastrzeżeń i uwag. Gra się naprawdę bardzo fajnie :) Doszedłem do końca dema :) Tylko w trybie classic nie działają mi punkty, te globalne. Nie działają również opcje w menu i statystyki. Chyba że to w demo tak jest :) EDIT: i jeszcze jedna prośba, zmień hosta na którym udostępniasz plik, bo musiałem się przez 15 okienek i 1000 reklam przedrzeć żeby ściągnąć plik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W sumie mogłem na nasz serwer wrzucic, co do globalnych hajskorów, niedziałających opcji i statystyk to nie tylko w demo tak jest ale póki co po prostu tego nie zrobiliśmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W sumie mogłem na nasz serwer wrzucic, co do globalnych hajskorów, niedziałających opcji i statystyk to nie tylko w demo tak jest ale póki co po prostu tego nie zrobiliśmy :P To na jakiej podstawie dajecie pełną wersję za punkty? na podstawie zrzutu ekranu z tabeli? :) Ahhh nie doczytałem, dajecie za posty, a nie za punkty :) a szkoda, za punkty byłoby fajnie też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wiem że i tak byście znaleźli ten błąd i go do pełnej wersji poprawili ale nie zaszkodzi z raportować tego, a tak w ogóle to widać że teksty są przygotowywane przez jedną osobę ciągłe powtarzanie jednego słowa rozumiem jakby to robiła jedna postać w grze ale że dwie z dwóch jakie postać spotyka. (nie wiem może spotyka więcej, ja w każdym razie doszedłem do momentu kiedy przeciwnik ma 5 poziom i się zatrzymałem chyba takie gry nie są dla mnie. Ale pewnie to przez to że nie doczytałem samouczka. ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Czy trochę nie przesadzony poziom trudności? Jestem nafeedowany a i tak moge pajść z wilkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Czy trochę nie przesadzony poziom trudności? Jestem nafeedowany a i tak moge pajść z wilkiem... Hmm, może źle rozdzielałeś punkty umiejętności? Ja jestem bardzo casualowym graczem, a doszedłem do końca dema w mniej niż godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Czy trochę nie przesadzony poziom trudności? Jestem nafeedowany a i tak moge pajść z wilkiem... Będzie też poziom trudności dla casuali, ale trzeba też myśleć przy rozdawaniu punktów, kim grasz, w co dodawałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Już pobierałem, ale ok. 60 MB to bd. kilka godzin, więc na ok. h gry raczej mi się nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja pobralem 8gb w 2 godziny, a ty pobierasz 60mb?!?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja pobralem 8gb w 2 godziny, a ty pobierasz 60mb?!?!?!?! Jako wystarczający argument na to, by delegalizować internet szybszy niż 1 mbps u ludzi poniżej lat 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 czemu? śmiesz twierdzić, że nielegalnie pobieram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 tez bardziej jednak mysle o tym ze chwalenie sie publicznie swoja predkoscia internetu jest zalosne, zwlaszcza zwazywszy na to, ze ty nawet za niego nie placisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 nie chwale sie, nie widze w tym nic czym mozna by szpanowac tylko 60mb w kilka godzin(zalozmy 3)=5,5kb/s, wiec sie zdziwilem nieco(moglem skaleczyc obliczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ja pobralem 8gb w 2 godziny, a ty pobierasz 60mb?!?!?!?! @up wat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 mój tripod ma wyświetlacz 5300x3975 i 5tb ramu a ty masz telefon z czarno białym wyświetlaczem?!?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ok, widze. jestem zly i brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dawno nie grałem w tak dobre Match-3 ! Keep it up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dokładnie tak jak w tytule, rozdajemy kilka kluczy za darmo, wiele się napracowac, żeby takowy uzyskac nie trzeba. Wystarczy zagrac w nowe demo, zarejestrowac się u nas na forum i opisac swoje wrazenia z gry, można się nawet posunąc do podrzucenia kilku sugestii! haha van anty, nawet nie podejrzewalem ze mozna byc az tak glupim. Przeciez to sa wciaz te puzzle ktore juz ponad rok temu robiles :) Myslisz ze ktos sie nabierze i sciagnie ?? Zmien model biznesowy i zaplac mi, to moze (MOŻE) sciagne. Sporo ludzi sie z ciebie smieje hehe. ps:kogo chciales oszukac??? myslaes ze sie nie poznam ze to wciaz te nuuudne i do tego z masa bledow puuzle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Aż z ciekawości pobrałem :P Rzeczywiście gra jest fajna i potrafi wciągnąć, przyjemnie się gra. Poziom w sam raz, ale trzeba szybko myśleć :P Każdy szczegół jest dopracowany, błędów nie znalazłem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi