ALT Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Mam takie kody: //home <form action="user.php" method="post" > <table> <tbody> <tr> <td style="text-align: center; "> <span style="font-family:courier new,courier,monospace;">/LOGIN</span></td> <td style="text-align: center; "> <span style="font-family:courier new,courier,monospace;"><input id="log" name="log" type="text" /></span></td> </tr> <tr> <td style="text-align: center; "> <span style="font-family:courier new,courier,monospace;">/PASSWORD</span></td> <td style="text-align: center; "> <span style="font-family:courier new,courier,monospace;"><input id="pass" name="pass" type="password" /></span></td> </tr> </tbody> </table> <p style="text-align: center; "> <span style="font-family:courier new,courier,monospace;"><input id="enter" name="enter" type="submit" value="OK" /></span></p> </form> //user.php <?php if ($_POST['send']) { if ($_POST['pass']=='admin' && $_POST['log']) { echo '/GOOD'; } else { echo '/ERROR: WRONG DATA'; } } ?> I ja się pytam czemu nie odczytuje danych z tabeli ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 if (!empty($_POST['send'])) itd. Edit: nie widzę pola send.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ok poprawiłem, ale nadal nie widzi pass i log. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 zaktualizuj mi tam na górze kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 //user.php <?php if (!empty($_POST['enter'])) // <--- do twojego kodu w 1 poscie. jak masz przycisk nazwany jako enter to tak sprawdzaj;pp { if ($_POST['pass']=='admin' && $_POST['log']) { echo '/GOOD'; } else { echo '/ERROR: WRONG DATA'; } } ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi