loytp Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witajcie, przedstawiam wam moją grę "Nauka Jazdy". Gra jest narazie mała, ma tylko trzy levele... Planuje rozwinąć grę póżniej i dlatego proszę was, oceńcie moją gierkę! Grę można pobrać stąd: www.ostradynia.prv.pl/nauka.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dobry ten adres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Chyba nie do końca. Sprawdź to i popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loytp Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Sorki to poprawny link http://www.gmclan.org/up1250_3_Nauka.html heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Booooring... Samochód porusza się z prędkością kotleta, a gdy chcę skręcić, trzymając przy tym inny klawisz, to w ogóle staje. Choć trzeba mu przyznać, że jest najlepiej wykonanym spritem z całej gry. Opony wyglądają jak przypalone Cheeriosy, a szare tło przypomina gulasz mojego wujka (wierzcie, to nie jest komplement). Poza tym nie ma żadnych dźwięków. Ponadto da się wyjechać za planszę. I na deser: co tu jest z nauki jazdy?! Chyba tylko samochód. Żadnego realizmu! Choćby zmiany biegów! Gra chyba trafiła do złego działu. Myślałem, że to alpha, ale jeśli to produkt gotowy... uch... Ale... Jesteś początkujący? Tak? To można Ci wybaczyć. ;) To była nauka... czego nie robić w grach. Czekamy, aż się rozwiniesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Oh, Dawidsu. Myślałem, że jesteś inny niż Patrysław, ale widać że się myliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A może ja i Patrysław to ta sama osoba?! Hm... teoria siada... nasze zdjęcia są przecież w sieci... Ale, czekaj! W czym jesteśmy tak bardzo podobni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Opony wyglądają jak przypalone Cheeriosy eee co to jest cheerios? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Takie płatki śniadaniowe xD, a gra no cóż...ehm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 zeby nie tworzyc nowego tematu napisze tu :P kiedys stworzylem gre o podobnej teamtyce co o niej sadzicie ma jescze pare powaznych bledow ale postaram sie w najblizszym czasie je poprawic. tu macie link https://gmclan.org/up1236_3_Samochod_demo.html jak wam sie podoba jest to moja pierwsza gra zrobiona na kodzie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loytp Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Fajna gierka kamilek! Moja przy twojej to jest pikus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak się robi by samochód tak płynnie skręcał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Było już na forum :] . Poszukaj, poszukaj ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi