matisowa Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 czy da się zrobić aby gm pobierał dane z jakiejś strony internetowej? proszę o szybką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 GM, czy gra w nim napisana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 no gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 https://gmclan.org/index.php?plik=144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ten przykład mi nie DZIAŁA chodzi mi o to żaby z którejś linijki gra pobrała jakiś tekst!!!!!!!!! załóżmy mam strone i tam jest jakaś zmienna 2.5 ale po miesiącu się zmieniła na 2.6 chce aby gra wykryła to że się zmieniła np. na podstawie walut!!! chyba dobrze to wytłumaczyłem????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Spokojnie człowieku, użyj tego działa na 100%(a raczej tak mi się wydaje) https://gmclan.org/index.php?plik=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ten przykład mi nie DZIAŁA chodzi mi o to żaby z którejś linijki gra pobrała jakiś tekst!!!!!!!!! załóżmy mam strone i tam jest jakaś zmienna 2.5 ale po miesiącu się zmieniła na 2.6 chce aby gra wykryła to że się zmieniła np. na podstawie walut!!! chyba dobrze to wytłumaczyłem????? Uspokój się, albo znajdzie Cię jakiś mod i da Ci ostrzeżenie. Praktycznie ta sama technologia użyta jest w mojej grze, i uwierz, działa. Pobierasz plik *.txt w którym masz zapisane np 2.5 Otwierasz ten plik. Sprawdzasz zawartość. Porównujesz i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Pobieranie pliku co otwarcie gry jest nie mądre, sposób z pobraniem wersji ze strony jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi