Fronia1996 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wklejam ten oto projekt bo i tak już od wakacji nic w nim nie robiłem o może komuś chociaż troszkę grafiki się przyda, bo kod raczej nie:P http://speedy.sh/kPkQD/Gta.gmk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak patrze na tę grę to aż chce mi się wymiotować. Mogłeś chociaż dać stopa przy kolizji z budynkiem lub samochodem. A grafika też się raczej nie przyda, chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja tam prawie wcale kodu nie mam tylko grafe robiłem jak nie chcesz to nie bierz, tylko wam coś za darmo ku**a dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 takie coś to my za darmo możemy sobie zrobić w pięć sekund :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Osobiście nie skorzystam , napisane jest może komuś chociaż troszkę grafiki się przyda, bo kod raczej nie :P więc po co ma robić wymyślny kod ? Osobiście radziłbym spakować ci te graficzki i spakować do .zip (ew. .rar) i wstawić w dziale "Grafika" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Stary.....co to ma wyć w ogóle?! Takie coś napisze średnio rozgarnięty szympans,chyba nikomu sie nie przyda..wybacz ostrą krytykę ale to po prostu jest wielkie nic.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi