Crash Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zrobiłem pewną mini-grę, nie ma ona nazwy, ale powiem o co w niej chodzi :] : Mój bohater ślizga się po lodzie, i jego wróg też.Po prostu nie można wpaść na niego bo stracisz życie!!! I pojawiają się także diamenciki które trzeba zbierać.Chodzi o to aby zbić jak najwięcej punktów :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Daj linka do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 *wyciąga CKM'a* Może wrzuć ją najpierw do uploadera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ale ja nie wiem jak :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dobra no to w jaki sposób mamy ocenić grę, jasnowidztwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 To po h** zakladasz nowy temat, huh? UPLOADER Wchodzisz, aktywujesz uploadera, wrzucasz plik z grą, kopiujesz link do niej i podajesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To forum schodzi na koty (psy to kuzyni wilków, nie będe ich obrażał :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 No i żeśmy się nie doczekali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 No i żeśmy się nie doczekali... właśnie zakładasz temat o grze i jej nie dajesz... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Założyłeś temat o grze ale nie dałeś linku i niemamy skąd to ściągnąć i oceniać też nie możemy <_< Wrzuć ją do UPLOADER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 :] daj na uploader. Następnym razem nie zakładaj tematu bez gry :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 12 punkt regulaminu: 12. Jeśli piszesz temat z zapowiedzią nowej gry lub już jej gotową wersją, to koniecznie musisz dodać do niego screenshoty oraz wersję demonstracyjną gry. Daj gre albo przynajmniej screena :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 świetna gra, doskonała grafika, tylko troche za trudna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Kurcze, no!! Jak by to powiedziec... eee... Weim głupio wyszło, ale ta gra jest za słaba. To była pierwsza :D . Teraz to ja mam jakieś30 gierek i to bardzo fajnych. Teraz robię fajną platformówke i jak skończę to wyśle. Sry, ale wtedy nie miałem o niczym pojęcia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No to jak juz zalozyles temat to wyslij link z gra :blink: Skoro wczesniej nie wiedziales a teraz juz wiesz no to chyba nie ma problemu, nie? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No... nie raczej... ale wiecie co? zamkne temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi