I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zastosowałem akurat tutaj U.y.ftp DLL GML library U.Y.ftp.dll; uses SysUtils, Classes;function MyMin(x,y:double):double; cdecl; begin if x<y then Result := x else Result := y; end; var res : array[0..1024] of char; function DoubleString(str:PChar):PChar; cdecl; begin StrCopy(res,str); StrCat(res,str); Result := res; end; exports MyMin, DoubleString; begin end. gdzie to zastosować bo mój brat powiedział że nie w GML i gdzie mógłbym dawać komendy typu: upload download renamefile on ftp deletefile on ftp deletedir on ftp createdir on ftp setworkingdir on ftp Gdzie mógłym znaleźć tutoriala jak to używać, bo szukałem w Google i nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 GMFtp - link i masz w GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 GMFtp - link i masz w GML. Plik jest OFFLINE lub nie znaleziono pliku EDIT: A tak właściwie w temacie jest napisane "Jak ich używać?", ummm podobne znaczenie, czy coś (grrrr...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi