kurde5 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 siema miałem w poprzednim temacie spytać się o to ale administrator zamkną temat :P a więc jak kupić game makera bo nie mam karty kredytowej, czy dało by się kupić w inny sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak, kartą płatniczą/debetową/bankomatową (przez yoyogames.com), lub kontem paypal (przez store.yoyogames.com). Karty kredytowe nie są potrzebne do zakupów online, to mit. Wymagane jest jedynie konto bankowe (paypal) plus ewentualnie dowolna karta do tego konta (czasem trzeba tylko zakupy online odblokować przed pierwszym razem na infolinii, np. w mBanku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A teraz moje pytanie. Po co chcesz kupić game makera , jak jesteś początkującym. A jeszcze po jakimś czasie sobie odpuścisz i pójdą pieniądze w błoto. Pracuj w w game maker lite na razie.. Taka mini rada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde5 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 bo po 1 nikt nie chce pomóc po 2 chcę robić w 3d a to nie idzie bo pisze error "failed run the game" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 GMowe 3D nie ma za dużych możliwości, ostrzegam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde5 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 gnysek, rozwiń swoją wypowiedz po nie wiem co znaczy w tym że nie ma dużych możliwości, to znaczy co nie można zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zobacz w dokumentacji co można. Naprawdę, 3D jest mocno ograniczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 gnysek, rozwiń swoją wypowiedz po nie wiem co znaczy w tym że nie ma dużych możliwości, to znaczy co nie można zrobić? O to, że dobrej gry 3d nie skręcisz w gmie, a jak tak to jest milion innych i bardziej do tego dostosowanych opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 kurde5 W game makerze nie opłaca się zbytnio robić gier 3d. Program ten jest przeznaczony bardziej do 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no dobra, ale ja potrzebuje oryginalnego gm8.1, a męcze się już od środy i nie mogę w żaden sposób kupić bo zawsze przesyła mnie do "googleCheckout" a tam bez karty kredytowej ani rusz, jest jeszcze strona podana w FAQ na stronie yoyogames "http://www.softwrap.com/" ale oferują tylko gm8.0 i taż niemam pojęcia jak z tego sklepu skożystać. jak wiecie jak dokładnie i szybko kupić gm8.1 to podzielcie się szczegółowo ta informacją. pozdrawiam i prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Napisałem - store.yoyogames.com - ostatnio jak tam kupowałem, to jeszcze paypalem sie płaciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nosz chyba jest tylko przez Google... Strasznie głupio, bo inaczej nie kupię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak pisałem do ekipy yoyogames że chciałbym użyć paypala lub innej prostej metody na zakup licencji, ale nie przez kartę kredytową to otrzymałem w odpowiedzi: .--- | Please see our FAQ - http://yoyogames.com/faqs | We will introduce Worldpay in May as an alternative payment method. `--- nie jestem pewny o co dokładnie chodzi w drugiej liniejce, ale mam nadzieję że dobrze to sobie przetłumaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak, że Worldpay będzie dodatkową metodą płatności. Btw., tam wyraźnie masz napisane, że do GoogleCheckout nie trzeba mieć karty kredytowej, tak jak mówiłem. Wystarczy zwykła karta bankowa (z aktywowanymi zakupami online w banku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 w banku mam zalożone konto studenckie na potrzeby stypedium, mam też do tego konta dołożone konto internetowe (przez które już coś kupowałem). W googleCheckout potrzebna jest karta Visa albo mastercard, ja mam kartę debetową maestro wiec nie poszaleje bo naniej nie ma kodu CVC, chyba dlatego ze jest to karta bankomatowa. więc nie mam pojęcia jak na chwilę obecną moge kupić sobie klucz. Chyba poczekam na ten Worldpay, a narazie będe robił gierkę w darmowej wersji. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nie wiem, ja mam zwykłą kartę bankomatową i ma kod CVC. Załóż konto w mbanku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi