Nirvan Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie wiem jak poszukac spisu "komend", nie wiem jak to nazwać, do tych "bibliotek" które załączamy w c++ np iostream albo cstdio, szukam paru rzeczy i też chcialbym się dowiedzieć co one zawierają, bo sam nie wiem co dodaje :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 http://www.cplusplus.com/reference/iostream/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Otwórz te pliki. To najnormalniejsze pliki. W środku znajdziesz wszystkie funkcje, stałe i może coś jeszcze, co używa dana biblioteka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Na wikibooks masz opisane wszystkie funkcję z podstawowych bibliotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi