LionX Dagger Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 witam chciałem się zapytać czy jest możliwość za pomocy GML + jakiś dll wysalać e-maila a jak jest to prosił bym o jakieś info an ten temat :) po co mi to? Proste DA ostatnio dodał nowa funkcje nazwaną stash i chciałem sobie zrobić prosty program a la ?Printscrn? który zrobi sreenshoot na dysku i za pomocą maila od razu wysłał by mi screen na za pomocą e-maila stash (tak stash posiada taka opcje) edit: A wiecie co nieważne, właśnie zauważyłem że można użyć ftp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jest taki program, sendmail.exe - wystarczy execute_shell() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jest w przykladach takie cuś: https://gmclan.org/index.php?plik=203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A to zaraz sobie obczaję na przyszłość Dzięki za pomoc :3 ---------------------------------------------------------------- edit: O mam ważniejszy problem :P przecież trzeba mi jakoś zrobić by robił my print screena i zapisywał go do pliku :P lecę gogglować jak macie jakiś pomysł to nie wstydzicie się :P ---------------------------------------------------------------- edit2: Lipa utknąłem na "keyboard_key_press(vk_printscreen)" i co dalej ? :/ znalazłem tylko stwierdzenia ze można to zrobić za pomocą surface lub binary, ale brak konkretów znalazłem niby link z dll do tego ale już nie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi