Piotrek1910 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witajcie robie gre i mam problem a wiec gdy jest broń i człowiek to gdy człowiek zacznie się ruszać broń nie podąża za nim. W broń mam kod w step: GML pistol.y=postac.y pistol.x=postac.x Co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 GML y=postac.y x=postac.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nic gdy zaczyna iść broń znika gdy przestanie iść pojawia się ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kod na pewno jest dobry, tylko znając życie ty coś zj***łeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Zrób by postac w draw rysowała pistol na odpowiednim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Już wiem co źle zrobiłem temat close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi