Cordoba Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Tytuł: Quickly prescribe Opis: Program umożliwiający łatwą naukę pisania, po przez przepisywanie liter, które przepisujemy na czas, im lepszy czas, tym więcej punktów. Za każdy popełniony błąd program odejmuje punkty, które zostaną nam przydzielone po ukończeniu pisania ( koniec następuje po przepisaniu wszystkich liter ). Punkty przydzielane są za: czas, ilości błędów ( im mniej tym lepiej) i za ilość liter ( im więcej tym lepiej ). Download: https://gmclan.org/up6767_4_Quickly_prescribe.html Rozmiar pliku: 1155KB Autorzy: Programowanie: Cordoba Fabuła: - Grafika: Cordoba Muzyka: Cordoba Screeny: https://gmclan.org/up6767_6_quickly_prescribe_screen.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 działa, i chyba nie mozna nic wiecej tu dodac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Eee... "Prescribe" znaczy "przepisz", ale w znaczeniu przepisywania leków, nie tekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Eee... "Prescribe" znaczy "przepisz", ale w znaczeniu przepisywania leków, nie tekstów. Czepianie się szczegółów, a z angielskiego nigdy orłem nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Czepianie się szczegółów, a z angielskiego nigdy orłem nie byłem. Ale przecież to nie ma sensu. Równie dobrze można by nazwać grę przypadkowo wybranymi słowami. Proponuję "Headphones Purple Damage Octopus" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Przypomina mi to dawny program w niezbędników Mistrz Klawiatury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Stary, ty chyba naprawdę chcesz dostać jakąś nagrodę archeologa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 sorry, ale nagrodę archeologa otrzymał już szymek11116, ciężko ci będzie z nim rywalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 sorry, ale nagrodę archeologa otrzymał już szymek11116, ciężko ci będzie z nim rywalizować Dajcie mi łopatkę będę zadowolony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi