LolikZabijaka Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Cześć, parę dni temu kupiłem lapa, wszystko super, ale nie mogę połączyć się z netem, sygnąl dociera, ale coś w kompie blokuje, wyłączałem firewalla, ale to nic nie daje, co mam robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Masz jakiś komputer w domu gdzie ten internet działa? Jak tak to sprawdź czy nie masz ustawionego statycznego adresu IP. Jak masz to ustaw taki sam na laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 jak to się ustawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 W laptopie wchodzisz w ustawienia kart sieciowych, "Karta sieci bezprzewodowej", połączenie IPv4 -> właściwości i tam ustawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 tyle że to jest sieć przewodowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No to podobnie, tylko zamiast połączenia bezprzewodowego wybierz "Połączenie lokalne" i tam powinno być to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 nadal nic, kurde nie ogarniam tej siódemki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Konfiguracja w Router może być "źle" ustawiona, np. tylko ktoś z konkretnym MAC może się połączyć, reszta wypad Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi